تشييع و تدفين شهدا:

مراسم تشييع و تدفين شهداي گمنام دو شهيد شهرستان نور در دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود

کد خبر: 308 تاریخ انتشار: 1395/12/3 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با ايام فاطميه(شهادت جانسوز حضرت زهرا«س») مراسم تشييع و تدفين دو شهيد گمنام شهرستان نور روز سه شنبه 10/12/95 ساعت 9 صبح از ميدان امام(ره) تا گلزار شهدا و سپس به سمت دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار مي شود.

دكتر متولي رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در حاشيه جلسه ستاد استقبال و تدفين دو شهيد گمنام شهرستان نورمطالبي را بيان كرد و گفت:« یاد شهدای گرانقدری که جان خود را برای تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی تقدیم کردند را گرامی می‌داریم. متولي گفت: «امروز به برکت خون این شهیدان امنیت در نظام اسلامی با بهترین کیفیت برقرار است و مرزهای جمهوری اسلامی از امنیت کاملی برخوردار است و انقلاب اسلامی خارج از مرزهای جمهوری اسلامی با سرعت در حال پیشروی و فتح سنگرهای اسلامی است.»

برچسب‌ها : ايام فاطميه - تشييع و تدفين - شهداي گمنام

کتابچه ساهای استان مازندران