با حضور مسئولان صورت گرفت:

آماده‌سازی قبور کبوتران خونین‌بال دفاع مقدس در واحد نور/ تشییع و تدفین، 10 اسفند

کد خبر: 309 تاریخ انتشار: 1395/12/7 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم کلنگ‌زنی و آماده‌سازی قبور دو شهید گمنام با حضور رئیس واحد نور، فرمانده سپاه، مسئولان ادارات، استادان، کارکنان و دانشجویان در محل تدفین شهدا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه شهدا چشم و چراغ انقلاب هستند و حضور بابرکت آنان در دانشگاه مایه سرافرازی و سربلندی است، گفت: «خون شهدای والامقام و صبر و بردباری خانواده‌ معزز آنان، عزت و اقتدار را برای نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان به ارمغان آورد.»

رئیس واحد نور تصریح کرد: «نهال انقلاب اسلامی با خون‌های مطهر شهیدان آبیاری شده و شهدا از همه هستی خود گذشتند تا اقتدار و عزت ایران و اسلام باقی بماند.»

وی از هدف والا و پرارزش شهدا از ایثار و مجاهدت در راه خدا نام برد و اظهار کرد: «اعتلای ارزش‌های بلند اسلامی و پاسداری از میراث گرانبهای انقلاب، آرمان شهدا بود.»

متولی حضور شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی را یک موهبت خواند و افزود: «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، انقلاب اسلامی را بیمه می کند و این وظیفه مهم، اکنون با آرمیدن شهدای گمنام در این شهر شهید پرور بر دوش ما جوانان است.»

وی با بیان اینکه اگر شهدا در طول دوران پیروزی انقلاب اسلامی جان خود را فدا نکرده بودند، عزت، سرافرازی و سربلندی فعلی را نداشتیم ادامه داد: «شهدای ما خون بهای عزت و آزادی ما بوده اند و باید همواره راه و سیره آنان را دنبال کنیم.»

همزمان با ایام فاطمیه، مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام شهرستان نور روز سه شنبه 95/12/10 راس ساعت 9 صبح از میدان امام خمینی(ره) تا گلزار شهدا و سپس به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار می شود.

برچسب‌ها : آماده‌سازی قبور - تشییع و تدفین، - کبوتران خونین‌بال

کتابچه ساهای استان مازندران