در كنار قبور مطهر دو شهيد گمنام:

برگزاری مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) در واحد نور

کد خبر: 312 تاریخ انتشار: 1395/12/11 نویسنده: نبی خلیلی
در آستانه سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم سوگواری یگانه دخت پیامبر اسلام (ص)، در كنار قبور مطهر دو شهيد گمنام با حضور دانشگاهيان در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در این مراسم حجت السلام والمسلمین حليمي به بیان ویژگی های شاخص حضرت زهرا (س) و ساده زیستی آن حضرت پرداخت و با بیان نکاتی از ازدواج ایشان با حضرت علی بن ابیطالب، جوانان را به الگو گرفتن از سبک زندگی ائمه اطهار و ساده زیستی به ویژه مقوله ازدواج فراخواند.

مسئول امور اجتماعي فرهنگي واحد نور از فضائل و کمالات آن حضرت گفت و اظهار کرد: «حضرت هم نقش یک بانوی نمونه در خانواده و هم به عنوان زنی که الگوی زنان عالم در اجتماع مطرح بود.»

وی گفت: «در خانواده فرزندانی تربیت کرد که اسوه تقوا، عدالت و حفظ سنت پیامبر با نثار خون بود و در اجتماع با خطبه های مهم و اثرگذار خود توانست حفظ ارزسهای دینی نبی مکرم اسلام (ص) را زنده نگه دارد.»

در ادامه این مراسم دانشگاهيان به عزاداری و سينه زني پرداختند.

برچسب‌ها : ايام فاطميه - سينه زني و مداحي - قبور مطهر شهدا

کتابچه ساهای استان مازندران