به حضور گسترده مردم و مسئولان:

مراسم يادبود دو شهيد گمنام و شهداي شهرستان در واحد نور+تصاوير

کد خبر: 315 تاریخ انتشار: 1395/12/16 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم يادبود دو شهيد گمنام و شهداي شهرستان باحضور مردم شريف، مسئولان ارشد، جمعی از خانواده‌های معزز شهدا، دانش آموزان، دانشجویان و دانشگاهيان در مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نوربرگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در حاشيه پيش از اين مراسم با اشاره به اينكه ترويج فرهنگ شهادت و فداكاري به عنوان والاترين ميراث انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس وظيفه‌اي است كه بر عهده همه ما مي باشد گفت: «شهدا بزرگترين اسطوره هاي گذشت، سربلندي و عزت ايران اسلامي مي باشند و با گسترش و تعميق فرهنگ ايثار و خودباوري مي توان به توسعه، پيشرفت و آباداني كشور شتاب بيشتري بخشيد.»

وي عنوان كرد: « تدفين پيكر پاك و مطهر دو شهيد گمنام در دانشگاه علاوه بر زنده نگه داشتن خاطرات جانفشاني جوانان اين مرز و بوم، باعث ايجاد فضايي معنوي در كنار تحصيل و يادگيري علوم مختلف نيز مي‌شود.»

رئيس واحد نور با بيان اينكه شهيد روح عزت و آزادگي را در كالبد جان ملت مي دمد افزود: «اقتدار و سربلندي ایران اسلامی مرهون رشادت ها و از خودگذشتگی هائی است که شهدا نشان دادند.»

حجت الاسلام و المسلمين دكتر ابراهيميان نيز با اشاره به اينكه تدفین و حضور شهیدان در دانشگاه یک تذکر برای انسان هاست و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت برای حفظ استقلال کشور می‌باشد گفت: « یکی از مهم ترین فواید حضور شهدا در دانشگاه بوجود آمدن یک فضای معنوی و دینی است. مکانی برای توجه به معنویات. جایی برای عبادت و توجه به خدا و توسل به اولیای الهی.»

سخنران اين مراسم با بیان اینکه سبک زندگی شهدا با سبک زندگی ما متفاوت است، تصریح کرد: «بر اساس آنچه از آیات و روایات استفاده می‌شود سبک زندگی شهدا از پنج ویژگی و مؤلفه برخوردار است.»

وی بيان كرد: «شهدا این دنیا را آزمایشگاه تلقی می‌کردند نه آسایشگاه در صورتی‌ که افراد معمولی و عادی این دنیا را آسایشگاه تلقی می‌کنند و این نخستین سبک زندگی شهدا است.»

ابراهیمیان با بیان اینکه دومین سبک زندگی شهدا شغلی که انتخاب کرده‌اند است، تصریح کرد: «شغلی که شهدا انتخاب کردند با فضیلت‌ترین شغل این عالم است که با شغل همه افراد عادی و معمولی متفاوت است.»

وی افزود؛ «مثَل شهید مثَل شمع است» شهدا شمع محفل بشريت اند؛ سوختند و محفل بشريت را روشن كردند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با تأکید بر اینکه باب شهادت تا زمانی که محفل تاریک انسان‌ها به نور و پرتوافشانی نیاز داشته باشد باز است، تصریح کرد: «شغل شهید تزریق کردن خون بر پیکر جامعه‌ای که دچار کم‌خونی شده است تا این اجتماع زنده بماند.»

این مسؤل خاطرنشان کرد: «نگاه شهدا به مسائل و مشکلات زندگی نگاه مثبت و زیبایی بود برعکس افراد معمولی که نگاه منفی به مسائل و مشکلات دارند که این موضوع سومین تفاوت سبک زندگی شهدا با سبک زندگی ما انسان‌ها است.»

سخنران اين مراسم با اشاره به اینکه نگاه مثبت شهید حادثه تلخ را شیرین می‌کند، بیان کرد: «وقتی نگاه به شهادت شیرین می‌شود یادآور «اهلی من العسل» است.»

وی ادامه داد: «نگاه شهدا نسبت به مرگ با افراد عادی متفاوت است چرا که شهدا مرگ را پایان زندگی نمی‌دانند بلکه آن را آغاز زندگی می‌دانند، شهدا مرگ را نپذیرفتند بلکه خودشان به استقبال مرگ رفتند اما افراد عادی از مرگ می‌ترسند.»

ابراهیمیان با بیان اینکه شهدا فضیلت ماهیت خود را به‌سوی خدا می‌دانستند همچنین زندگی خود را هدف‌دار و مرگشان هم با معنی می‌دانند، تصریح کرد: «در این زمین میلیاردها پدیده در حال زندگی هستند که از این میان فقط یک پدیده وجود دارد که در دامن طبیعت زندگی می‌کند اما برای این عالم نیست و برای عالم بالا است.»

اين مراسم با پخش كليپي از تشييع و تدفين شهداي گمنام شهرستان و با مداحي سيد ايمان حسيني در مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، پیام دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم قرائت شد.

برچسب‌ها : حجت الاسلام و المسلمين دكتر ابراهيميان - رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر - يادبود دو شهيد گمنام و شهداي شهرستان

آمار بازدید       امروز: 406    ديروز: 990    اين ماه: 406    تاکنون : 792433