در واحد نور :

سومين جلسه شوراي هيأت عالي نظارت منطقه سه برگزار شد

کد خبر: 317 تاریخ انتشار: 1395/12/21 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور: «رسیدن به دانشگاه کارآفرین و مبتنی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان از جمله اهداف واحد نور است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در سومین جلسه شورای هیأت عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس این شورا، روسای دبیرخانه هیات‌ امنای استان‌های گلستان و مازندران و جمعی از مدیران و مسئولان شورای عالی نظارت دانشگاه آزاد اسلامی در سالن کنفرانس واحد نور برگزار شد، گزارش مختصری از امکانات، رشته‌های موجود، فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و همچنین خلاصه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی و دانش‌بنیان واحد نور را ارائه کرد.

وی با بیان اینکه اکثر رشته‌های واحد نور با توجه به استراتژی قبلی ترسیم شده، فنی و مهندسی و تحصیلات تکمیلی است، گفت: «در تلاشیم که در زمینه تربیت اعضای هیأت علمی کارآمد، متعهد و متخصص و راه‌اندازی شرکت‌‌های دانش‌بنیان بکوشیم و کیفیت آموزش در این واحد را ارتقا دهیم.»

متولی با توجه به خدمات ارزنده آیت‌ا‌لله هاشمی رفسنجانی بیان کرد: «یار دیرین امام، انقلاب و رهبری همواره مصلحت نظام و انقلاب را مدنظر و بعد از انقلاب اسلامی نیز نقش برجسته و موثری در کنار امام (ره) داشت.»

وی در راستای مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام در این واحد دانشگاهی مطالبی را بیان کرد و گفت: « شهدا چشم و چراغ این ملت هستند و نباید از ذهن ها و یاد ها فراموش شوند. شهدا حق بزرگی برگردن ما دارند و امیدواریم که ما بتوانیم رهرو خوبی برای شهدا باشیم و آنان را سرلوحه همه کارهای خود قرار دهیم.»

رئیس شورای عالی نظارت در منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: «فاطمه زهرا(س) بسیار خاص بوده و یکی از فضیلت هایی که اصل فضیلت هاست او را ام ابیها می نامیدند.»

دکتر احمد شاهورانی گفت: «به دو دلیل ایشان را ام ابیها می نامیدند اول برای اینکه، مادر پدرشان یعنی تسکین دهنده درد و رنج پیامبر گرامی اسلام بودند و دوم آنکه تمام صفات و خصوصیاتی که پیغمبر مکرم اسلام داشتند در ایشان خلاصه می‌شد.»

وی مشارکت و همکاری در استان‌های شمالی به ویژه روسای واحدهای دانشگاهی را با شورای عالی نظارت مطلوب و مناسب ارزیابی کرد و گفت: «همکاری که تاکنون ما با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی منطقه سه داشتیم رضایت بخش و ارتباط خوبی بین روسای مراکز استان‌ها وجود داشته است.»

شاهورانی یاد مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی را گرامی و با توجه به اقدامات بسیار مهمی که در دانشگاه انجام داد، گفت: «آن مرحوم تصمصم گرفت تا بندی از اساسنامه را که نظارت مستمر و فعال بر دانشگاه آزاد اسلامی است را احیا کند. به همین منظور هیأت نظارت بر مناطق را تشکیل داد.»

وی گفت: «مرحوم هاشمی رفسنجانی توصیه‌ای نیز انجام داد و اینکه در کنار دانشگاه و با همکاری رئیس برای کمک به دانشگاه برنامه‌ای مدون و منظم داشته باشد و اگر نقاط ضعف‌هایی وجود داشته، مسائل حل شود.»

شاهورانی با بیان اینکه یکی از اهداف تشکیل شورای عالی، نظارت در هر منطقه است افزود: «با توجه به اینکه مسائل واحدهای دانشگاهی بسیار گسترده و نظارت دقیق بر آن کمی سخت است پس هیأت عالی نظارت راه اندازی شد که اگر معضلات و مشکلاتی به وجود آمد این شورا بتواند آن را با کمک روسای واحدهای دانشگاهی حل کند.»

معاون هیات عالی نظارت منطقه ۳ نیز گزارشی از مجموعه فعالیت‌ها و اقدامات سال 95 هیأت عالی نظارت در منطقه 3 را ارائه و عنوان کرد: «هیأت عالی نظارت منطقه سه در راستای بند(ج) ماده 9 اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی(مصوب شورای عالی فرهنگی) مبنی بر نظارت مستمر بر فعالیت‌های دانشگاه در راستای نیل به اهداف تعیین شده موضوع ماده یک اساسنامه و ارائه گزارش سالیانه از نظارت ارزیابی و بازرسی خود به شورای عالی انقلاب فرهنگی و برای اجرایی شدن مصوبات هیأت‌های موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب آیین‌نامه نحوه نظارت دبیرخانه هیأت موسس بر دانشگاه آزاد اسلامی انجام وظیفه می‌کند.»

دکتر رضاعلی محسنی افزود: «دقت و نظارت مستمر بر دانشگاه موجب می شود تا واحدهای دانشگاهی در اجرای برنامه‌های خود با مسائل و مشکلات احتمالی مواجه نشوند و بر اساس برنامه منظم ایفای نقش کنند.»

وی گفت: «در هیأت عالی، سه نوع نظارت دوره ای، موردی و ویژه وجود دارد که بر حسب جایگاه، کارکرد و شرایطی که پیش می آید، فرق دارد.»

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم با توجه به شرح وظایف شورای عالی نظارت منطقه، عنوان کرد: «برگزاری جلسات شورای هیأت عالی نظارت در منطقه سه می‌تواند به رفع نواقص احتمالی و برای توسعه و پیشرفت دانشگاه کمک کند.»

دکتر محمد صالحی گفت: «با توجه به فعالیت و حجم کاری زیاد در واحدهای دانشگاهی، پیشنهاد می‌شود جلسات شورای هیات عالی نظارت منطقه به صورت فصلی برگزار و سپس گزارش نیز ارائه شود.»

رئیس دفتر رئیس شورای هیأت عالی نظارت در منطقه سه نیز هدف از برگزاری چنین جلسات و نشست‌های تخصصی در واحدهای دانشگاهی را قرار دادن دانشگاه در مسیر توسعه و پیشرفت دانست و بیان کرد: «اقتدار و اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی در گرو نظارت مستمر به وسیله یک سیستم چابک و پویاست.»

رامین اصل بازوندی گفت: «نظارت باید مستمر و به صورت جدی وجود داشته باشد و اساس کار این است که هر گونه مشکلی باید از طریق شورای هیات عالی نظارت منطقه حل و فصل شود. در این صورت می تواند به نفع سیستم و منجر به افزایش بهره‌وری و کارایی بیشتر واحدهای دانشگاهی شود.»

در پایان این نشست، اعضای جلسه شورای هیأت عالی نظارت به ارایه نظر و پیشنهاد خود پرداختند و سپس در یک امر خداپسندانه با حضور بر سر قبور کبوتران خونین بال دفاع مقدس با قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ آن عزیزان ادای احترام کردند.

برچسب‌ها : دکتر احمد شاهورانی - دکتر رضاعلی محسنی - سومین جلسه شورای هیأت عالی نظارت منطقه 3

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران