در آستانه پيش از آغاز سال نو:

نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 318 تاریخ انتشار: 1395/12/25 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: دانشگاه آزاد اسلامی باید به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور پيش از آغاز سال نو در سالن كنفرانس واحد برگزار گرديد.

در اين جلسه دكتر متولي ضمن خیرمقدم به کلیه همكاران از زحمات و تلاشهای آنان در پيشبرد اهداف علمي و فرهنگي مجموعه‌ي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور درطول یک سال تقدیر و تشکر نمود و پيشاپيش فرا رسيدن سال نو را به همكاران تبريك گفت و براي آنان سالي توأم با موفقيت و تندرستي آرزو نمود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با تاکید بر تکریم و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با هم و البته با دانشجویان خاطر نشان کرد: «باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و مکتب کامل اسلام متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و از تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزردن سایرین می شود پرهیز نماییم، چرا که اینها موانعی جدی هستند که ما را از نیل به مقصود اصلی و تعالی باز می دارند.»

وي در ادامه سخنان خود با تاکید بر منویات امام راحل مبنی بر اینکه دانشگاه کارخانه آدم سازی است گفت: «دانشگاه مرکز تربیت نیروهای کارآمد و فعال در اجتماع است لذا انتظار جامعه از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد متفاوت بوده و بر همین اساس باید نسبت به وظایف خود مسئولانه تر برخورد کنیم و در عین حال در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم.»

وي در ادامه با بیان اینکه دانشگاه خانه دوم تمام کارکنان که مسئولیت اجرایی این دانشگاه را برعهده دارند بیان کرد: «بخش عظیمی از اوقات ما در دانشگاه برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.»

در پایان این نشست، اعضای جلسه به ارایه نظر و پیشنهاد خود پرداختند و سپس در یک امر خداپسندانه با حضور بر سر قبور کبوتران خونین بال دفاع مقدس با قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ آن عزیزان ادای احترام کردند.

برچسب‌ها : تکریم و داشتن اخلاق حسنه - دانشگاه کارخانه آدم سازی - كاركنان و اعضاي هيات رئيسه

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران