در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري مراسم جشن پاياني سال 95 دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما نور

کد خبر: 319 تاریخ انتشار: 1395/12/25 نویسنده: نبی خلیلی
توصيه هاي رئيس واحد نور به والدين: «فرزندتان را تشویق زبانی کنید، به آنان امکان انتخاب بدهید، به روش انجام تکالیف توسط فرزندتان دقت کنید.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال تحصیلی، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، مراسم جشن پاياني سال 95 دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور در فضاي صميمي با حضور دكتر صدرالدين متولي رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، معلمان‏، دانش آموزان و اولیای آنان در سالن آمفي تئاتر واحد نور برگزار شد.

در این مراسم دكتر متولي ضمن خیرمقدم به کلیه مهمانان از زحمات و تلاش های مربیان در پيشبرد اهداف علمي و فرهنگي مجموعه‌ي سما درطول یک سال تحصیلی قدرداني و در خصوص مدرسه ابتدايي دخترانه هوشمند سما شهر نور مطالبي بيان كرد و گفت: «هدفمان پياده كردن ديدگاه هاي حضرت امام (ره) و فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر توليد علم و جنبش نرم افزاري در مدارس است كه معلم ركن اصلي آموزش و پرورش است و معلم با دانش و رفتار خود مي تواند بيشترين تاثير را بر شاگردان داشته باشد.»

وي گفت: «وظيفه آموزگاران حضور به موقع،‌ مخلصانه،‌ مجاهدانه  و تأثير گذار در مدرسه و پرورش انسان هاي، متعهد و متخصص است، معلمان بايد در دل دانش آموزان و در فضاي ذهن آنها يك حضور معنوي و هدايتگر و آرامش بخش داشته باشند.»

رئيس واحد نور توصيه هايي به والدين كرد و گفت: «فرزندتان را تشویق زبانی کنید، به آنان امکان انتخاب بدهید، به روش انجام تکالیف توسط فرزندتان دقت کنید، مدت زمان لازم برای انجام تکالیف توسط فرزندتان را بشناسید، مسئولیت انجام تکالیف و وظیفه شناسی در این مورد را به آنان واگذار کنید.»

وي با اشاره به اينكه براي رسيدن به موفقيت چه كارهايي بايد انجام داد، بيان كرد: « برنامه ریزی داشته باشید و برنامه زندگی خود را تنظیم کنید، تجارب و افکار منفی خود را به فرزندانتان انتقال ندهید، در سنین ابتدایی از ترساندن بچه ها، ایجاد رعب و وحشت از معلم خودداری کنید، به هیچ وجه به خاطر ضعف در فهم یا انجام تکالیف یا ترس، آنها را تحقیر، سرزنش یا تنبیه نکنید.»

اين مسئول دانشگاهي ادامه داد: « فرزندتان را با بچه های دیگر مقایسه نکنید، سعی کنید به تدریج وابستگی فرزندرا به خودتان درمهارت های زندگی، به حداقل برسانید، با فرزند خود درباره آنچه که در روزهای مدرسه انجام داده صحبت کنید و روی نکات مثبت و جالب تاکید بیشتری داشته باشید، در خصوص فرزند و مدرسه زود قضاوت نکنید.»

در ادامه، جشن با برنامه دانش آموزان در قالب قسمت های شاد ادامه یافت. از دیگر قسمت های این مراسم باید به اهدا جوايز و لوح سپاس به آموزگاران و دانش آموزان اشاره کرد.

سپس اجرای میان‌پرده‌ی طنز، حركات نمایشی، سرود، اجراي برنامه هاي ورزشي و حركات نمايشي رزمي، برگزاري مسابقه، اجراي تئاتر توسط دانش آموزان مدرسه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

برچسب‌ها : توصيه هايي به والدين - حضور معنوي و هدايتگر - مراسم جشن پاياني

آمار بازدید       امروز: 481    ديروز: 507    اين ماه: 988    تاکنون : 845004