اولين نشست سال 96:

اولين نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست واحد نور در سال96

کد خبر: 320 تاریخ انتشار: 1396/1/14 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: «بايد در خصوص درآمدهاي برون شهريه گام اساسي برداشت.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نشست صميمانه اعضاي هيأت رئيسه و كاركنان با دكتر صدرالدين متولي رياست واحد نور در سال جديد برگزار شد.

دكتر متولي با تبریک سال نو و با اشاره به نامگذاری سال 1396 به نام اقتصاد مقاومتی، توليد و اشتغال، از سوی مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی را مهم ترین عامل تقویت پایه و اساس کشور و عامل مهم در پرورش استعدادهای نیروهای داخلی در بخش‌های علمی، پژوهشی، اقتصادی و فرهنگی برشمرد و اظهار کرد: «برای دست یابی به مطالبات مقام معظم رهبری و تحقق مناسب و مطلوب نام سال باید دانشگاه‌‏ها بیش از دیگر ارگان‎ها تلاش کنند.»

دكتر متولي بر لزوم عزم و همت همه كاركنان و اساتيد در توسعه اقتصادي و فرهنگي دانشگاه تاكيد كرد و گفت: «بايد در خصوص درآمدهاي برون شهريه گام اساسي برداشت و گروههاي آموزشي بايستي با ديدگاه كاربردي و كارآفريني و نيز تجاري سازي علمي به آموزش دانشجويان بپردازند و براي انجام آن نياز به يك برنامه مدون و اجرايي است.»

وي گفت: «اميدوارم تمامي اعضاي هيئت علمي، ‌دانشجويان، ‌كاركنان و ديگر رهپويان علم و ادب بتوانند در راستاي رسالت اصلي دانشگاه كه همانا ارتقاي علمي و تعميق ارزشهاي اسلامي است در اقتدار و پيشرفت واحد علي الخصوص جامعه عزيز ايران اسلامي نقش آفرين باشند.»

وي گفت: «از مهم ترين برنامه هاي آتي واحد نور ادامه افزايش كيفيت آموزشي و تحصيلات تكميلي و كاهش وابستگي به شهريه، تجاري سازي علمي با افزايش رابطه با صنعت و نيز تاسيس مركز رشد و شركت هاي دانش بنيان و سرمايه گذاري و نيز ارتقاي فرهنگي و رفاهي دانشجويان، استادان و كاركنان مي توان نام برد.»

همه ساله در نخستین روز کاری سال جدید و پس از پایان تعطیلات نوروزی جلسه‌ای در سالن كنفرانس، با حضور اعضای هيئت رئیسه، معاونين و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، طبق سنت اداری برگزار می‌شود و در این جلسه، رئیس واحد نور با تبریک سال نو با سخنرانی خود، راهبردهای کاری سال جدید را ترسیم می‌کند و در پایان، معاونين دانشگاه نيز، سال جدید را به همکاران تبریک می‌گویند.

برچسب‌ها : اقتصاد مقاومتی، توليد و اشتغال - اولين نشست سال 96 - راهبردهای کاری سال جدید

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران