گراميداشت شهدا:

مراسم اربعین دو شهید گمنام واحد نور برگزار شد

کد خبر: 323 تاریخ انتشار: 1396/1/29 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم چهلمین روز خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور جمعی از مسئولان، مردم شريف و دانشگاهيان برگزار شد

به گزارش روابط عمومي واحد نور، امام جمعه چمستان با اشاره به اينكه اساسی ترین و مهمترین خصوصيات شهدا، ایمان به خدا است، گفت: «اگر به زندگی شهدا نگاه کنیم خواهیم دید که ایمان در جای جای زندگی آنان می درخشد.»

حجت الاسلام سيد احمد جباري افزود: «هدف شهدا از ایثار جانشان این بود که ملت ایران لباس خفت را از تن به در کند و لباس عزت بپوشد و به این هدف والا رسیدند.»

وی با اشاره به پیشرفت های ایران اسلامی در عرصه های علمی افزود: «شهدا و ایثارگران با نثار جان خود آرامش را برای کشور به ارمغان آوردند و دستیابی به این آرامش باعث شده تا زمینه فعالیت علمی دانشمندان فراهم شود و این پیشرفت علمی از اهداف و آرمان های شهدا و ایثارگران است که آنان را خشنود می کند.»

امام جمعه چمستان بیان کرد: «هدف از برگزاری مراسم گراميداشت شهدا قدردانی از خانواده‌های شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و معرفی شهدا به نوجوانان و جوانان است.»

وی اظهار کرد: «شهدای گرانقدر و همیشه جاوید و افتخار ملت ایران هستند و یاد و خاطره این عزیزان هرگز از خاطره ملت ایران پاک نخواهد شد.»

اين مراسم با مداحي غلامرضا نجفي در مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور برگزار شده است.

در پایان مراسم حاضران در جلسه با حضور در مرقد مطهر دو شهید والامقام، با آرمان‌های امام راحل (ره) و انقلاب تجدید پیمان بستند.

برچسب‌ها : امام جمعه چمستان - حجت الاسلام سيد احمد جباري - شهدای گرانقدر - گراميداشت شهدا

آمار بازدید       امروز: 785    ديروز: 641    اين ماه: 7402    تاکنون : 666326