در همايش اقتصاد مقاومتي صورت گرفت:

قدردانی رئیس دانشگاه از عوامل اجرایی و دست اندرکاران برگزاری همايش توسعه منطقه اي

کد خبر: 324 تاریخ انتشار: 1396/2/2 نویسنده: نبی خلیلی
طی جلسه ای از کلیه دست اندرکاران و عوامل اجرایی همایش اقتصاد مقاومتي قدرداني به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي با اشاره به اینکه رونق تولید داخلی موجب استقلال اقتصادی می شود، گفت: «تولید داخلی به ارتقای تکنولوژی در سطح کلان می تواند کمک کند و سبب قطع وابستگی به خارج شود.»

وي افزود: «اقتصاد مقاومتی بر خلاف تفسیرهای غلط و ناروا محدودیت‌سازی نیست بلکه می‌تواند ظرفیت‌های زیادی را برای کشور ایجاد کند بنابراین اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی یک ضرورت است بلکه باید بدانیم اقتصاد مقاومتی ریشه در فرهنگ اسلامی دارد.»

وی از عوامل اجرايي برگزاري همايش توسعه منطقه اي مازندران با رويكرد اقتصاد مقاومتي در اين واحد دانشگاهي تشكر كرد و گفت: «امید است این گونه تعاملات و همکاری ها همواره ادامه داشته باشد تا در آینده ای نزدیک شاهد ارتقاء و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در زمینه هاي فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و ... باشیم.»

در پایان مراسم با اهداء هدايا و لوح سپاس از تلاش و همکاری کلیه دست اندرکاران همایش اقتصاد مقاومتي قدرداني بعمل آمد.

برچسب‌ها : رونق تولید داخلی - قدردانی از عوامل اجرایی - هدايا و لوح سپاس

آمار بازدید       امروز: 511    ديروز: 507    اين ماه: 1018    تاکنون : 845034