در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري جلسه شوراي واحد

کد خبر: 327 تاریخ انتشار: 1396/2/12 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «امروزه پژوهش به عنوان یک ضرورت در کشور باید نهادینه شود و نیاز است که به صورت کار‌شناسی و برنامه ریزی‌های دقیق برای حمایت ویژه از پژوهشگران مضاعف‌تر اقدام کنیم.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در جلسه شوراي واحد این دانشگاه گفت: «در جهان امروز که پیشرفت و توسعه کشور‌ها بر مبنای علم و دانش استوار است؛ پژوهش و تولید علم و فناوری از مهم‌ترین عناصر رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، صنعتی و سیاسی کشور به حساب می‌آید.»

رئیس واحد نور با بیان این مطلب که پژوهش از محورهای مهمی است که اگر در جامعه انجام شود، پیشرفت‌های دانش بشری صورت می‌گیرد، افزود: «امروزه پژوهش به عنوان یک ضرورت در کشور باید نهادینه شود و نیاز است که به صورت کار‌شناسی و برنامه ریزی‌های دقیق برای حمایت ویژه از پژوهشگران مضاعف‌تر اقدام کنیم.»

وي «تأسیس شرکت های دانش بنیان، تولیدات و درآمدزایی از این طریق، کسب درآمد از فعالیت آزمایشگاه ها و برگزاری دوره های کوتاه مدت درون و برون دانشگاهی از سیاست های اين واحد دانشگاهي با هدف کاهش اتکا به درآمدهای غیرشهریه ای است.»

رئيس واحد نور بيان كرد: «حركت به سمت درآمدهاي غيرشهريه اي جزء ماموريت هاي اصلي و دستور كار اين واحد دانشگاهي بوده و دانشگاهيان اين واحد موظف خواهند بود تا جهت رسيدن به آن گام بردارند.»

وی خاطرنشان کرد: «واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي خود را ملزم به تحقق منویات و تأکیدات مقام معظم رهبري مبنی بر تأسیس شرکت هاي دانش بنيان و شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل دانسته و بر همین اساس اين واحد دانشگاهي نیز تلاش می کند در آینده نزدیک بخشی از درآمد خود را از طریق تأسیس شرکت هاي دانش بنيان و تولیدات این شرکت ها تأمین کند.»

دكتر متولي رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در برنامه سال ۹6 را کسب درآمدهای غیرشهریه ای است عنوان کرد و گفت: «راهکار تحقق این مهم توجه بیشتر به اقتصاد دانش بنیان و تقویت شرکت های دانش بنیان است.»

برچسب‌ها : اقتصاد دانش بنيان - جلسه شوراي واحد - درآمدهاي غيرشهريه اي

آمار بازدید       امروز: 572    ديروز: 551    اين ماه: 22104    تاکنون : 840587