به مناسبت گراميداشت استاد شهيد مرتضي مطهري:

در پیامی به مناسبت 12 اردیبهشت‌ماه؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور روز معلم را تبریک گفت

کد خبر: 329 تاریخ انتشار: 1396/2/12 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر صدرالدين متولي، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در اين پيام آمده است:

«دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای معلم و فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ استاد شهید مرتضی مطهری، مراتب سپاس خود را تقدیم معلمانی نماییم که کاروان دانش بشر را به سوی تعالی رهنمون می سازند.

شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمین و اساتید دانشگاه بوده و تدبیر ویژه نامگذاری این روز به نام معلم، یادآوری بر زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت می باشد.

اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام می ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

این ‌روز گرانقدر را به همکاران عزیزم، معلمان و استادان فرهیخته به ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و معلمان مدارس سما تبریک می‏‌گویم و از خداوند منان می‌خواهم ما را در مسیر خدمت‌گزاری به استادان و معلمان بیش از پیش یاری کند.»

دكتر صدرالدين متولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور