پيام قدرداني:

پیام قدردانی رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت حضور حماسی مردم در انتخابات

کد خبر: 330 تاریخ انتشار: 1396/3/1 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور و رئیس هیات بازرسي انتخابات شهرستان، در پیامی از همه مردم شریف نور که با حضور پر شور خود در پای صندوق های رای حماسه 29 اردیبهشت را خلق کردند، تقدیر و تشکر کرد.

در پیام  دكتر متولي آمده است:

«حضور گسترده، باشکوه و آگاهانه مردم عزیز، مهربان و متدین شهرستان نور در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا، نشان از عشق و علاقه به انقلاب اسلامی و پای بندی به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

این حضور گسترده و پرشور مردم مايه مباهات و نماد بلوغ فكري، مشاركت اجتماعي و وحدت ملي و قدرشناسي از شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و اعتقاد عمیق و دلبستگی به مکتب اسلام مي باشد.

اینک لازم است در سایه رهنمود های رهبر معظم انقلاب همگی در مسیر توسعه و تعالی کشور گام برداشته و بی شک با تدبير دولتمردان روزهای درخشانی در انتظار ملت و نظام اسلامی ایران خواهد بود.

اینجانب ضمن تبریک این حماسه ماندگار به اقشار مختلف مردم شهرستان نور، از زحمات تمامی مجریان، ناظران و بازرسان، نیروهای نظامی و انتظامی، اعضای ستاد انتخابات شهرستان و ساير عوامل برگزار کننده انتخابات و همچنين كانديداي محترم رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا و بویژه مردم عزیز که با اهتمام و درایت خویش، موجب برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات گرديده اند كمال تشکر و قدر دانی را دارم.»

دكتر صدرالدين متولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

برچسب‌ها : پیام قدردانی - حضور حماسی مردم در انتخابات - دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره

آمار بازدید       امروز: 532    ديروز: 476    اين ماه: 24816    تاکنون : 816843