به مناسبت ماه رمضان:

پیام رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان

کد خبر: 331 تاریخ انتشار: 1396/3/3 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، در پیامی فرا رسيدن ماه مبارك رمضان را تبريك گفت.

در پیام  دكتر متولي آمده است:

«شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ»
«ماه رمضان است، ماهی که قرآن برای راهنمایی مردم و نشانه‌های هدایت و فرق میان حق و باطل در آن نازل شده است.
فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه توبه و مغفرت، ماه عبادت و بندگی، ماه خدا، ماه قرآن، ماه پیامبر (ص) و ماه امیرالمومنین (ع)، ماه نزول رحمت و ضیافت بیکران الهی و ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا و نامتناهی را به همکاران ارجمند، کارکنان پرتلاش و تمامی  شهروندان عزیز شهرستان نور که همواره با تقوا و ایمان، تقرب به رحمت واسعه الهی را اصلی‌ترین هدف خود می‌دانند و با استفاده از فرصت‌های نورانی ماه رجب و شعبان، خود را مهیای ضیافت الهی نموده‌اند صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم.
ماه رمضان، ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است و این هدف در سایه تلاوت قرآن و تدبر در آن به دست می‌آید. ماه رمضان ماه تقویت اراده و آزادی از زنجیرهای درونی است و این آرمان مقدس در پرتو «روزه» دست یافتنی است.

اینجانب ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان به عموم مسلمانان به ویژه مردم شریف و شهید پرور شهرستان نور، موفقیت همگان را در بهره گیری مناسب از فرصت عظیم و معنوی ماه مبارک رمضان از درگاه حضرت احدیت مسألت می نمایم.»

دكتر صدرالدين متولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

برچسب‌ها : ماه آگاهی از حقایق هستی - ماه مبارك رمضان - مردم شریف و شهید پرور شهرستان نور

کتابچه ساهای استان مازندران