ملاقات دانشجويي:

برگزاري ملاقات دانشجويي با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 332 تاریخ انتشار: 1396/3/3 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه ملاقات حضوری و دانشجويي، در دفتر رئيس دانشگاه تشكيل شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، جلسه ملاقات حضوری و دانشجويي، در دفتر رئيس دانشگاه تشكيل شد.

رئيس واحد نور، در این ملاقات ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان، خواستار پیگیری امور آموزشي، مالي، رفاهی و معیشتی دانشجویان شد و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان دانشگاه عنوان کرد.

وی گفت: «دانشجو باید با تکیه بر معنویات اسلامی و اخلاقی، اهداف خود را به پیش ببرد و از لحظات و دوران جوانی بهترین استفاده علمی را ببرد تا بتواند فردا به عنوان یک عنصر مفید و خلاق در جامعه فعالیت کند.»

دكتر متولي در طول جلسه با ‌دقت و صبر و حوصله درخواست‌های دانشجویان را یادداشت ‌کرد، گفت:« شرایط تحصيل و زندگی در این مکان اهمیت ویژه ای در حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت دانشجو دارد.»

در این جلسه دانشجویان، سوالات و مشکلات خود در ارتباط با مسائل مربوط به امور مالي، رفاهی، خوابگاه و مشکلات آموزشی مطرح كردند كه رئيس واحد نور، ضمن بیان توضیحات و پاسخگویی به سوالات، بر پی گیری مطالبات آنان در چارچوب قوانین و مقررات تاکید کرد.

برچسب‌ها : توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت - حفظ آرامش روحی و جسمی - ملاقات دانشجويي

آمار بازدید       امروز: 269    ديروز: 588    اين ماه: 15899    تاکنون : 859915