در ديدار با رئيس واحد نور:

دیدار اعضای جدید شورای شهر چمستان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 338 تاریخ انتشار: 1396/3/22 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «تربیت نیروی متعهد و متخصص مهمترین رسالت این واحد دانشگاهی است.»

اعضای جدید شورای شهر چمستان با دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در این واحد دانشگاهی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، متولی در دیدار با اعضای جدید شورای شهر چمستان، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، دارای پتانسیل‌های علمی،‌ تحقیقاتی، فضاهای فیزیکی و آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز و مناسبی است که می‌تواند بخشی از نیازهای شهرستان و استان را پوشش دهد.»

وی هدف دانشگاه آزاد اسلامی نور را حل مسائل و مشکلات شهرستان و استان به روش علمی و مهندسی بیان کرد و گفت: «تربیت نیروی متعهد و متخصص مهمترین رسالت این واحد دانشگاهی است.»

رئیس واحد نور با توجه به نقش و اهمیت علم و دانش در حوزه مدیریت شهری افزود: «باید برای نیل به بالندگی و رونق شهری و چاره جویی برای حل مشکلات و معضلات علمی، فنی و اقتصادی، همکاری دو جانبه ایی میان دانشگاه و شهرداری چمستان برقرار باشد.»

متولی تاکید کرد: «طرفین حد اعلای تلاش خویش را در راستای گسترش همکاری های فیمابین به منظور حل مشکلات و معضلات علمی- تحقیقاتی به کارگیرند و برای نیل به اهداف چشم انداز شهر چمستان از هیچ کوششی دریغ نورزند.»

در ادامه جلسه اعضای جدید شورای شهر چمستان نظرات خود را در موضوعاتی نظیر پیش بینی های لازم و قانونمند به زیرساخت های موجود و مورد نیاز در طرح های شهرسازی آینده چمستان و همچنین نیز مطالبی درباره پتانسیل‌های اجتماعی و اقتصادی، زمینه‌های توسعه گردشگری شهری، و ضرورت‌های استفاده از خدمات دانش‌بنیان در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تهیه طرح‌های اجرایی و برگزاری برنامه‌هایی از قبیل جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی بیان کردند.

اعضاي جديد شوراي شهر چمستان در اين جلسه آقايان محمد پیام، منوچهر کیانی، عباس ایزدی، حامد کیانی و خانم رقیه معصومیان حضور داشتند.

برچسب‌ها : اعضای جدید شورای شهر چمستان - تربیت نیروی متعهد و متخصص - توسعه گردشگری شهری، - همکاری های فیمابین

آمار بازدید       امروز: 327    ديروز: 720    اين ماه: 327    تاکنون : 818810