جلسه بسيج اساتيد:

نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 339 تاریخ انتشار: 1396/3/24 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: ««فرهنگ بسیجی، فرهنگ استقلال و آزادگی است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در سالن كنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

دكتر صدرالدين متولي با اشاره به اينكه نهاد بسیج یک نیروی وفادار به رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار كرد: «بسیج بازوی پرتوان انقلاب اسلامی است و این نیروی الهی از بدو تاسیس تا کنون به عنوان یک عنصر قوی و تاثیرگذار در برابر تهدیدات و بحران بوده است.»

وي با اشاره به اينكه بسیج یک افتخار و ارزش است گفت: «فرهنگ بسیجی، فرهنگ استقلال و آزادگی است، روحیه بسیجی و معرفت بسیجی باید فراگیر شود تا جمهوری اسلامی بتواند بار سنگینی را که بردوش دارد که همان بار هدایت الهی و سعادت انسان هاست به سر منزل برساند.»

وي گفت: «حفظ ارزش هاي ديني، دستاوردهاي انقلاب اسلامي و تحقق منويات مقام معظم رهبري در گرو ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي مي باشد.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور هدف از برپایی این نشست ها را تقویت ارتباطات اعضای بسیج اساتید، تحلیل و تبیین مسائل مهم فرهنگی عنوان کرد و گفت: «فعالیت‌های بسیج اساتید در واحد نور به یک باور عمومی تبدیل شده و این نشان دهنده این است که این واحد دانشگاهی نه تنها اکنون برنامه منظمی دارد بلکه برای توسعه فعالیت‌های آتی خود برنامه‌ریزی بسیار منسجمی را در پیش رو قرار داده است.»

جلسه ضمن بحث و بررسی حول دستور جلسه و اهم برنامه هاي بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در سال 96 و ارائه مصوباتی به اتمام رسید.

برچسب‌ها : بسيج اساتيد - حفظ ارزش هاي ديني - فرهنگ بسیجی

آمار بازدید       امروز: 329    ديروز: 720    اين ماه: 329    تاکنون : 818812