كنكور سراسري سال 96:

رقابت بیش از 1200 داوطلب در آزمون سراسری به میزبانی واحد نور

کد خبر: 343 تاریخ انتشار: 1396/4/28 نویسنده: نبی خلیلی
۱۲۶۰ داوطلب آزمون سراسری سازمان سنجش سال ۹۶ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور همزمان با سراسر کشور در ۱۵ و ۱۶ تیر جاری به رقابت می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «کنکور سال ۹۶ شهرستان نور در روزهای پانزدهم و شانزدهم تیر در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار مي شود.»

دکتر صدرالدین متولی افزود: «در راستای تعامل بیشتر با برگزارکنندگان کنکور سراسری، دانشگاه آزاد اسلامی نور چند سالی است که میزبانی آزمون سراسری این شهرستان را بر عهده گرفته است و به دلیل امکانات مناسب و تجربه لازم در برگزاری آزمون‌ها‏، خوشبختانه بازرسان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدیدهای خود، رضایت خود را از نحوه برگزاری آزمون سراسری، امکانات و فضای مناسب در این دانشگاه اعلام کرده‌اند.»

وی بیان کرد: «روز پنج شنبه در نوبت صبح ۱۸۶ داوطلب در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۳۱۷ داوطلب در گروه علوم انسانی و در نوبت عصر ۶۷ داوطلب در گروه هنر به رقابت مي پردازند.»

رئیس واحد نور ادامه داد: «صبح جمعه نیز ۵۷۲ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت عصر ۱۱۸ داوطلب در گروه زبان خارجه به رقابت مي پردازند.»

متولی گفت: «فرآیند همه آزمون‌های نوبت صبح ساعت ۷:۳۰ برگزار و درهای حوزه ساعت هفت صبح بسته می‌شود. آزمون‌های نوبت عصر نیز ۱۵ آغاز و درهای حوزه از ساعت ۱۴:۳۰ بسته می‌شود.»

وی بیان کرد: «داوطلبان باید در موعد مقرر در حوزه حضور پیدا کنند چراکه از ورود داوطلبانی که دیر به حوزه آزمون مراجعه کنند، طبق قوانین سازمان سنجش کشور ممانعت به عمل می‌آید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تاکید کرد: «این واحد برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌های آنان امکانات رفاهی مناسبی را فراهم کرده و آماده خدمت‌رسانی به آنان است.»

برچسب‌ها : رقابت بيش از 1200 نفر در كنكور - كنكور سال96 - واحد نور، میزبانی آزمون سراسری

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران