ورود پرنده هاي خونين بال دفاع مقدس به نور:

میزبانی مردم شهرستان نور از 3 شهید گمنام

کد خبر: 344 تاریخ انتشار: 1396/4/28 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «شهدا، باعث ارتباط نسل های انقلاب با فرهنگ گذشتگان و احیای فرهنگ جهاد و مبارزه و سرعت بخشی به توسعه کشور می‌شوند.»

پیکر مطهر 3 آلاله گمنام دوران دفاع مقدس روز سه شنبه با استقبال گرم مردم نور، مسئولان، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور و دانشگاهيان در غرب مازندران وارد این شهرستان شدند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در حاشيه اين مراسم گفت: « اين شهيدان با ايثار، فداكاري، مقاومت و استقامت خود درس بزرگي به دشمناني كه تجهيزات مدرن و مجهز در اختيار داشتند دادند كه اين درس بايد الگو و سرمشق همگان قرار بگيرد.»

وي بر لزوم حفاظت از آرمان ها و دستاوردهاي انقلاب اسلامي تاكيد كرد و امنيت و صلابت كنوني كشور را مرهون خون شهدا دانست.

رئيس واحد نور گفت: «پیکر پاک شهدا متعلق به جایی است که عشق و علاقه به مقام شامخ شهدا در آن جاری و ساری باشد.»
وی اظهارکرد: «حفاظت از یادمان شهدا پس از تدفین آنان مهمترین ضرورت در راستای ترویج فرهنگ شهید و شهادت است.»

دكتر متولي توجه به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را لازمه پرورش نسل جوان کشور و یکی از راه‌های موثر برای ترویج آنرا حضور همین پیکرهای مطهر در دانشگاه دانست که باعث ارتباط نسل های انقلاب با فرهنگ گذشتگان و احیای فرهنگ جهاد و مبارزه و سرعت بخشی به توسعه کشور می‌شود.
آئین وداع عمومی همراه با برنامه سخنرانی و مداحی با پیکر پاک این 3 شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان شهرستان نور در ساحل جنب راهنمایی و رانندگی برگزار می شود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اين شهرستان، دانشگاهيان، دانشجویان، استادان و کارکنان با حضور در اين مراسم با شهدا تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : 3 شهید گمنام - احیای فرهنگ جهاد و مبارزه - پیکر پاک شهدا - شهداي گمنام

آمار بازدید       امروز: 285    ديروز: 588    اين ماه: 15915    تاکنون : 859931