در واحد نور صورت گرفت:

سومين دوره آزمون جامع دکتری در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 345 تاریخ انتشار: 1396/4/28 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت:« امتحان آزمون جامع این دانشگاه با حضور 31 دانشجو و در 6 رشته مقطع دکتری تخصصی در دو روز و در دو نوبت برگزار شد.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت:« امتحان آزمون جامع این دانشگاه با حضور 31 دانشجو  و در 6 رشته مقطع دکتری تخصصی در دو روز و در دو نوبت برگزار شد.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي از برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصي واحد نور در دو نوبت خبر داد و اظهار کرد: «همه دانشجویان دکتری رشته‌های جغرافيا و برنامه ريزي شهري، اقليم شناسي(آب و هواشناسي)، مهندسي مكانيك-تبديل انرژي، مهندسي برق-الكترونيك، علوم و صنايع غذايي، علوم مرتع که حد نصاب زبان در آزمون Ept و سایر آزمون‌های وزارت علوم را به دست آورده باشند و كليه واحدهاي آموزشي را گذرانده باشند، مجاز به حضور در این آزمون هستند.»

متولي با اشاره به اينكه امتحان جامع در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی ( مصاحبه ) برگزار می‌شود، اظهار کرد: «دانشجویان پس از اخذ نمره قبولی و موفقیت در آزمون جامع، وارد مرحله پژوهشی و رساله دکتری خود خواهند شد.»

متولي با اعلام این‌که در این دوره از برگزاری آزمون جامع، تعداد 31 نفر شرکت داشتند، حد نصاب نمره قبولی شفاهی و تئوری را حداقل 15 اعلام کرد.

برچسب‌ها : آزمون جامع دكتري - دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی - كليه واحدهاي آموزشي

آمار بازدید       امروز: 287    ديروز: 588    اين ماه: 15917    تاکنون : 859933