در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري جلسه بررسي اعتبارات پژوهشي واحدهاي استان مازندران در واحد نور

کد خبر: 354 تاریخ انتشار: 1396/6/11 نویسنده: نبی خلیلی
متولي بیان کرد: «باید دانشجویانی تربیت کنیم تا در رشته های فني و تخصصي و بخش های مختلف توانمند شوند و بتواند هم به اشتغال خود کمک کند و هم در اقتصاد و کارآمدی کشور سهیم شوند.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر متولي در جلسه بررسي اعتبارات پژوهشي واحدهاي استان مازندران با گرامیداشت هشتم شهریورماه سالروز شهادت شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر و با اشاره به زندگی سراسر پربار این شهیدان اظهارداشت: «شهیدان رجایی و باهنر مردانی بودند که راه ایثار و فداکاری را از ابتدای زندگی خود انتخاب کرده ‌بودند و ان شاء‌الله ما هم بتوانیم راه آنها را ادامه دهیم.»

رئيس واحد نور با بيان اينكه نرخ جمعیت در سالهای پیش رو به شدت در حال کاهش است، گفت: « همین وضعیت در تعداد دانشجویان علاقمندان دانشگاه نیز مشاهده مي شود.»

دكتر متولي تصريح كرد: «با توجه به منفی شدن رشد جمعیت در سال های آینده همین وضعیت در تعداد دانشجویان نیز اتفاق خواهد افتاد و با توجه به اینکه تعداد دانشگاه‌ها در سالهای اخیر بسیار بالا بوده در سال‌های آینده به شدت با صندلی خالی در دانشگاه‌ها مواجه خواهیم شد.»

وي گفت: «در بخش آموزشی اتفاقی در حال وقوع است که که هم تهدید و هم فرصت است و اگر اندیشه نکنیم آسیب خواهیم دید.»

رئيس واحد نور با بيان اينكه حرکت در مسیر کاربردی کردن رشته های دانشگاهی زمان های ارزشمند جوانان کشور فقط به تحصیل مطلق سپری نشود گفت: «بايد در مسیری حرکت کنیم تا پس از تحصیل و کسب مهارت فنی و علمی به نیرویی کارآمد و توانا تبدیل شوند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور بر ایجاد منابع مالی جدید و کسب درآمدهای خارج از شهریه از طریق مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: «دانشگاه آزاد باید با ایجاد منابع غیر شهریه ای تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.»

وي گفت: «آینده دانشگاه تنها با مهارت آموزی و کاربردی کردن رشته های تحصیلی تضمین خواهد شد و بايد به سمت دانشگاه كارآفرين پيش برويم.»

برچسب‌ها : بررسي اعتبارات پژوهشي - دانشگاه كارآفرين - شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر

آمار بازدید       امروز: 497    ديروز: 507    اين ماه: 1004    تاکنون : 845020