گردهمايي و کارگاه ويژه :

گردهمايي و کارگاه ويژه ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در واحد نور

کد خبر: 355 تاریخ انتشار: 1396/6/13 نویسنده: نبی خلیلی
کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه‌ آزاداسلامی استان مازندران به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت دانشجويي فرهنگي واحد در سالن كنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي با اشاره به كارهاي فرهنگي گفت:  «هر واحدي برای بقاء باید نهايت تلاش و كوشش خود را به گيرد و تلاش کند به فهم صحیحی از تفاوت‌های فرهنگی برسد تا بتواند به شکل بالنده و پویا عمل کند.      »
وي گفت: «برنامه ریزی استراتژیک فرهنگی برای واحدها این دید را به وجود می‌آورد تا آنها با شناخت تفاوت‌های فرهنگی بتوانند با روش‌های منظم تر، معقول تر و منطقی تر راهها و گزینه‌های استراتژیک را متناسب با شرایط، برای استفاده بهینه از منابع و امکانات انتخاب کنند.»

دكتر متولي تصريح كرد: «برنامه‌ریزی استراتژیک برای شناخت نقاط ضعف و قوت كارهاي فرهنگي و اجرایی شدن عملیات، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل آنها، زمینه‌های تلاش منظم را فراهم می‌آورد تا اهداف سازمانی از این طریق بهتر محقق شوند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور بر ایجاد منابع مالی جدید و کسب درآمدهای خارج از شهریه از طریق مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: «دانشگاه آزاد باید با ایجاد منابع غیر شهریه ای تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.»

وي گفت: «آموزشي كه مبتني بر كارآفريني نباشد مثمر ثمر نيست و بايد به سمت دانشگاه كارآفرين حركت كنيم.»

در پايان، ائمه محترم جماعات دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، به دیدار آیت الله سجادى یکی از روحانیون برجسته شهرستان نور و استان مازندران رفتند و نماز ظهر و عصر را در سجاديه اين شهرستان اقامه كردند، سپس با حضور در مزار دو شهيد گمنام اين واحد دانشگاهي با قرائت فاتحه به مقام شامخ اين شهدا اداي احترام كردند.

برچسب‌ها : ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - برنامه ریزی استراتژیک فرهنگی - گردهمايي و کارگاه ويژه

آمار بازدید       امروز: 705    ديروز: 791    اين ماه: 28887    تاکنون : 790718