ويژه اعضاي هيات علمي و كاركنان:

برگزاري کارگاه آموزشی معارف، دهه ولایت(غدیر) در واحد نور

کد خبر: 356 تاریخ انتشار: 1396/6/14 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، حجت الاسلام و المسلمين اميري ارجمند در کارگاه آموزشی معارف، دهه ولایت(غدیر) گفت: « در سال دهم هجرت، به دستور الهى، آخرين سفر پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) به مكه براى تعليم حج و اعلام ولايت ائمه (عليهم السلام) آغاز شد. در اين سفر بيش از يكصد و بيست هزار نفر آن حضرت را همراهى كردند كه در شرايط آن زمان سابقه نداشت، بلافاصله پس از پايان مراسم حج، اعلام شد همه حجاج از مكه خارج شوند و براى برنامه اى مهم در غدير خم - كه كمى قبل از محل جدا شدن كاروان‌ها بود ـ حضور يابند. سه روز پس از پايان مراسم حج، سيل جمعيت به سوى غدير حركت كردند.»

وي گفت: «با رسیدن به محل موعود، فرمان توقف از سوى پیامبر (صلى الله علیه و آله) صادر شد و مرکب ها از حرکت ایستادند و مردم پیاده شدند و هر کس جایى براى توقف سه روزه آماده کرد. یوم الانذار به واقعه ای اشاره می کند که پیامبر خدا صلوات الله علیه مولای متقیان را وصی و جانشین خویش به قریش و مردم معرفی کرد.»

امام جمعه شهرستان نور با اشاره به سخنراني  پیامبر اکرم (صلى الله علیه و آله) گفت: « آن حضرت به حمد و ثناى الهى پرداختند و صفات قدرت و رحمت خداوند را ذکر فرمودند، و به بندگى خود در مقابل ذات الهى شهادت دادند. سپس تصریح کردند که باید فرمان مهمى درباره على بن ابى طالب علیه السلام ابلاغ کنم، و اگر این پیام را نرسانم رسالت الهى را نرسانده ام و ترس از عذاب او دارم.»

وي گفت: « پیامبر (صلى الله علیه و آله) با دست هاى مبارک بازوان امیرالمؤمنین (علیه السلام) را گرفتند و آن حضرت را از جا بلند کردند و فرمودند: «من کنت مولاه فهذا على مولاه، اللهم وال من والاه و عاد من عاداه وانصر من نصره واخذل من خذله»؛ «هر کس من نسبت به او از خودش صاحب اختیارتر بوده ام این على هم نسبت به او صاحب اختیارتر است.»

اميري ارجمند تصريح كرد: «سپس کمال دین و تمام نعمت را با ولایت ائمه (علیهم السلام) اعلام فرمودند و بعد از آن خدا و ملائکه و مردم را بر ابلاغ این رسالت شاهد گرفتند. امضاى الهى بر غدیر، معجزه اى بود که پس از اعلام ولایت توسط پیامبر(صلی الله علیه و آله) به وقوع پیوست.»

وي بيان كرد: «اگر اجتماع آن روز مسلمین، خلافت بلافصل امیرالمؤمنین(علیه السلام) را در مرحله عمل ندیدند، ولى بسیارى از نسل هاى بعدى مسلمانان وصى واقعى پیامبرشان را شناختند که این بالاترین هدف از «غدیر» بود.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، دوران پرصفا و پاکيزه جواني اميرمؤمنان را الگوي کاملي براي جوانان دانستند و همه قشرها را به الگوگيري از رفتارهاي آن امام همام در دوره هاي مختلف زندگي توصيه کردند.

دكتر متولي گفت: «حضور مردم در آیین های مذهبی نقش آفرین است و همه دستگاه های اجرایی شهرستان موظف هستند تا در ارائه برنامه های معنوی در سطح شهر همکاری کنند.»

رئيس واحد نور تمسک به ولایت و امامت را رمز پیروزی امت اسلامی عنوان کرد و افزود: «تتبین فرهنگ غدیر در بین نسل جوان جامعه را در مسیر رشد و تعالی قرار می دهد و امروز گسترش فرهنگ غدیر وظیفه همگانی است.»

متولي با تاکید بر لزوم تبیین واقعه غدیر برای مردم، اضافه کرد: «جشن عید غدیر به عنوان بزرگترین عید باید با شکوه خاصی برگزار شود و در این راستا برگزاری مراسم جشن و شادی در روستاها نباید مورد غفلت قرار بگیرد.»

وي بیان کرد: «غدیر یعنی روز نجات بشر از ظلم و بی‌عدالتی. اگر به رسالت ولایت حضرت علی (ع) توجه نکنیم همه رسالت‌ها بر باد رفته است. باید توجه داشت که کمال دین مساله غدیر است. و فلسفه غدير، احياي عدالت است.»

برچسب‌ها : 0 - امام جمعه شهرستان نور - حجت الاسلام و المسلمين اميري ارجمند - دهه ولایت(غدیر)

آمار بازدید       امروز: 498    ديروز: 507    اين ماه: 1005    تاکنون : 845021