به مناسبت شهادت حضرت امام رضا(ع):

آئين تجليل از ركاب زنان حرم امام رضا(ع) در واحد نور

کد خبر: 357 تاریخ انتشار: 1396/6/15
رئيس واحد نور: «ورزش به عنوان یک رکن اصلی سلامت لازمه یک جامعه در حال توسعه است و باید به آن توجه ویژه شود.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در مراسم تجلیل از ورزشكاران و ركاب زنان به حرم حضرت علي ابن موسي الرضا(ع)، با اشاره به نقش ورزش در میادین مختلف گفت: «جوانان باغیرت ایرانی با درخشش خود، عزت و سربلندی را برای کشور به ارمغان می آورند.»
وي افزود: «آنچه كه مهم است روح پهلوانی و رعایت اخلاق پسندیده اسلامی است که اقتداء به ائمه اطهار(ع) و توکل بر خدا پیروزی ورزشکاران را دلچسب تر می کند.»

رئيس واحد نور ضمن تبریک به ركاب زنان حرم مطهر گفت: «ورزش به عنوان یک رکن اصلی سلامت لازمه یک جامعه در حال توسعه است و باید به آن توجه ویژه شود.»

دكتر متولي با اشاره به اينكه عشق به اهل بیت علیهم السلام زمینه ساز عشق به خداوند است و دوست داشتن اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله مهر ورزیدن به ارزش های والای الهی می باشد، گفت: «حركت شما عزيزان يك كار ازرشي و ستودني است و شامل حال هركسي نمي شود و بايستي اين اعتقادات قوي تر شود.»

وي تصريح كرد: «برگزاری مسابقات ورزشی با هدف نهادینه کردن فرهنگ ورزش دانشجویی برگزار می‌شود چراکه در کنار تحصیل، ورزش ضروری و ثمره آن شور و نشاط است.»

دوچرخه سواران آقايان عزت اله نيك نژاد، اميرضا فلاح و ايمان حسين پور با پيام اتحاد و يكدلي و تمسك به خداوند متعال و ائمه اطهار به مناسبت شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) از شهرستان نور تا حرم آن امام همام در مشهدمقدس را رکاب زدند.

برچسب‌ها : جوانان باغیرت ایرانی - ركاب زنان حرم امام رضا(ع) - كار ازرشي و ستودني

آمار بازدید       امروز: 706    ديروز: 791    اين ماه: 28888    تاکنون : 790719