به مناسبت عيد غدير:

از پیشکسوتان فرهنگی دهه ۴۰ و ۵۰ روستای کلین خونی تجلیل بعمل آمد

کد خبر: 358 تاریخ انتشار: 1396/6/21 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم نکوداشت 7 پیشکسوت عرصه تعليم و تربيت دهه 40 و 50 روستاي كلين خوني، آقایان نادر پارسا، جعفر حسن بیگ، علی پیروی، ابراهیم فرزاد مهر، سید صدرالدین ضیایی، حسن مختاری، علی محمدی با حضور دكتر صدرالدين متولي، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در مسجد كلين خوني برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در این مراسم دکتر صدرالدین متولی ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک به مناسبت عید غدیر در سخنانی گفت: «در آستانه روز عید غدیر قرار داریم و امروز در این زمان ارادت خودمان را به معلمان و پیشکسوتان فرهنگی و کسانی که برای شکل‌گیری و رشد و تعلیم و تربیت مردمان این محل تلاش کردند مراسمی برای عرض ادب و احترام به آنها و تجلیل از فعالیت‌های آنها برگزار کردیم.  آنان منشأ خدمات و برکات بزرگی در این سرزمین بودند. امیدوارم با این کار قدردان تلاش‌های این اساتید باشیم.»

دكتر متولي با بيان اينكه در زمان انقلاب و قبل از آن ضریب نفوذ آموزش و پرورش و نرخ با سوادی کم بود؛ اما به همت همين معلمان دلسوز، متعهد و متدین، امروز ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی می‌درخشد، گفت: «یکی از مهم‌ترین وظایف تک‌تک ما این است که به این عزیزان توجه ویژه داشته و این خدماتشان را ارج نهیم و همراهی و همنوایی با این قشر زحمت‌کش موجب می‌شود که به بهترین‌ها دست پیدا کنیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور خاطرنشان کرد: «بارزترین نشانه‌های یک معلم دلسوزی و عشق به کارش است و تلاش و دلسوزي هايش سبب مي شود تا انسان‌هایی فرهیخته و برجسته را به جامعه معرفی کند و همیشه قدردان زحمات، ایثارگری‌ها و هنرمندی این قشر زحمت‌کش بوده و هستیم.»
 وي گفت: «تجليل از زحمت كشان عرصه علم و فرهنگ ضروري است به دليل اينكه، آنان نقش کلیدی در شکوفایی استعدادها و خلاقیت های نوجوانان و جوانان به ویژه قشر آینده ساز جامعه دارند.»

دكتر متولي افزود: «دلسوزي، تعهد، تخصص، بزرگی، نجابت و رفتار خوب معلمين و پيشكسوتان فرهنگي از مهمترین خصوصیات شخصیتی آنان محسوب می شود و کار این قشر خدمتگزار بسیار با عظمت است.»

وي افزود: «اکنون بعد از گذشت بیش از چهار دهه، شایسته است از زحمات بی دریغ و ارزشمند اين عزيزان در طول مدت خدمت در راستای ارتقای ارزش های علمی و فرهنگی در روستای کلین خونی تشکر و قدردانی نموده و توفیق روز افزون آنان و خانواده گرانقدرشان را از درگاه ایزد منان مسئلت نمائیم.»
در پايان از از پیشکسوتان فرهنگی دهه ۴۰ و ۵۰ روستای کلین خونی به رسم يادبود، با اهداي لوح سپاس و هدايايي تجلیل بعمل آمد.
برچسب‌ها : پیشکسوتان فرهنگی دهه ۴۰ و ۵۰ - روستای کلین خونی - معلمان دلسوز، متعهد و متدین

آمار بازدید       امروز: 703    ديروز: 791    اين ماه: 28885    تاکنون : 790716