در سما واحد نور صورت گرفت:

آیین بازگشایی مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 360 تاریخ انتشار: 1396/6/29 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومی واحد نور، مراسم آغاز سال تحصيلي جديد با حضور دکتر متولی در مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد.

دکتر صدرالدین متولی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به همراه اعضای هیأت رئيسه واحد با حضور در مراسم آغاز سال تحصيلي جديد که در مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد، بيان كرد: «معلمان تاثیر فراوانی در امر تعلیم و تربیت دارند و با آشنا سازی دانش آموزان با فرهنگ ناب اسلامی و معنویات در باوری آنها برای تضمین آینده جامعه موثرند.»

وي گفت: «معلم به عنوان اسوه و موثرترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت، نقش بی بدیل در ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش و تحقق جامعه صالح ایفا می نماید.»

رئيس واحد نور تصريح كرد: «اولیاء دانش آموزان باید با پیگیری امور تحصیلی فرزندان خود و استفاده از تجربیات و اطلاعات مربیان، فرزندان خود را در راه کسب علم همراهی کنند و با كمك معلمان براي آنان هدف و الگو بسازند.»

دكتر متولي در پایان سخنرانی خود با دانش‌آموزان و معلمان گفت‌وگو کرد و هنگام خروج از مدرسه با حضور در جمع پدران و مادران دانش‌آموزان به ابراز احساسات آنان پاسخ داد.

برچسب‌ها : 0 - آیین بازگشایی - مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما

آمار بازدید       امروز: 278    ديروز: 720    اين ماه: 278    تاکنون : 818761