به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس:

تجليل از رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور بعنوان نخبه علمي شهرستان+تصاوير

کد خبر: 362 تاریخ انتشار: 1396/7/1 نویسنده: نبی خلیلی
از دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، بعنوان نخبه علمی شهرستان با اهدای لوح سپاس تجليل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، از دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، بعنوان نخبه علمی شهرستان با اهدای لوح سپاس توسط سردار علیجان میرشکار فرمانده دفاع مقدس، سردار محمد حسين بابایی فرمانده سپاه كربلاي مازندران، حجت الاسلام اميري ارجمند امام جمعه و حسين محمودي فرمانده سپاه در نماز جمعه و مصلای این شهرستان تجلیل بعمل آمد.

همزمان با آغاز ماه محرم، ماه عزای سرور و سالار شهیدان و آغاز هفته دفاع مقدس، دکتر متولی رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و جمعی از دانشگاهیان همراه با ساير اقشار مردم انقلابي و شهيد پرور شهر نور در نماز عبادي-سياسي جمعه حضور يافتند و پس از اقامه نماز با شکوه جمعه، در پاسخ به سخنان گستاخانه، ابلهانه و سخیف ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا علیه ملت سلحشور ایران، تظاهرات ضد آمریکایی بر پا كردند و یکپارچه فریاد «مرگ بر آمریکا» را سر دادند.

این راهپیمایی در نور باتوجه به برگزاری نماز عبادی-سیاسی جمعه از مصلاي اين شهرستان به سمت ميدان فيضيه برگزار شد.

برچسب‌ها : حجت الاسلام اميري ارجمند امام جمعه - حسين محمودي فرمانده سپاه - سردار علیجان میرشکار فرمانده دفاع مقدس - سردار محمد حسين بابایی فرمانده سپاه كربلاي مازندرا - نخبه علمي شهرستان

آمار بازدید       امروز: 306    ديروز: 588    اين ماه: 15936    تاکنون : 859952