رئيس واحد نور: «ماه محرم با نام و یاد اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش آمیخته شده و فضایی سراسر معنویت به این ماه گرانقدر بخشیده است.»
به گزارش روابط عمومی واحد نور، به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به سنت همه ساله مراسم قرائت زیارت عاشورا در دهه اول محرم الحرام هر روز صبح از ساعت 30/7 در محل مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور و با حضور استادن، کارکنان و دانشجویان در حال برگزاري است.
در حاشیه این مراسم دکتر صدرالدین متولی با تسلیت ایام حزن و اندوه ماه محرم اظهار کرد: «ماه محرم با نام و یاد اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش آمیخته شده و فضایی سراسر معنویت به این ماه گرانقدر بخشیده است.»
وي با تاکید بر اینکه اسیران واقعه کربلا بزرگترین نقش را در زنده نگه داشتن نهضت عاشورایی داشته اند افزود: «دانشگاهیان به عنوان مبارزان خط مقدم دفاع از انقلاب در جنگ نرم دشمنان و با اقتدار به انقلاب حسینی، وظیفه پاسداری از ارزشهای دینی را برعهده دارند.»
رئيس واحد نور خاطرنشان کرد: «بنده فرارسیدن این ایام را به تمامی عاشقان اهل بیت (ع) و به ویژه دانشگاهيان و مردم شهيد پرور و انقلابي نور تسلیت می گویم و امیدوارم همگان با درس گرفتن از واقعه عاشورا و رشادت و ایثار امام حسین و یارانش، آموزه های این مکتب را سرلوحه قرار دهیم و در این مسیر گام برداریم.»
همزمان با ششمین روز از محرم حسینی، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش با حضور دکترصدرالدين متولي رئیس واحد، اعضای هیات رئیسه و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد و شرکت کنندگان در این مراسم با سینه زنی و عزاداری در سوگ حضرت امام حسین(ع) اشک ماتم ریختند.
سپس شركت كنندگان بعد از مراسم عزاداري با حضور در مزار دو شهيد گمنام اين واحد دانشگاهي با قرائت فاتحه به مقام شامخ اين شهدا اداي احترام كردند.