پيام تسليت:

پیام تسلیت رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

کد خبر: 365 تاریخ انتشار: 1396/7/5 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «عاشورا و کربلا، یکی از بارزترین حلقه های این زنجیره طولانی است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي با صدور پیامی فرا رسیدن ایام غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به مسلمانان و شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است :

"کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا"

این جمله، نشان دهنده پیوستگی و تداوم خط درگیری حق و باطل در همه زمانها و مکانهاست. عاشورا و کربلا، یکی از بارزترین حلقه های این زنجیره طولانی است .

همیشه حق و باطل رو در روی همند و انسانهای آزاده ، وظیفه پاسداری از حق و پیکار با باطل را بر عهده دارند و بی تفاوت گذشتن از کنار صحنه حق و باطل ، بی دینی است.

نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده است كه هر سال با فرا رسيدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظيم الشان کربلا، در رگ های تاریخ جوششی تازه می یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده تر و تشنگان حقیقت را شیفته تر می سازد. به راستي كه عاشورا، فریادهای شورگستر پیامبران را، دوباره در گوشهای سنگین فرود آورد؛ و براي همه اعصار و زمانها، بر فراز قلّه رسالت احياي امر به معروف و نهي از منكر جای گرفت.

اينجانب در آستانه ي فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني، اين مناسبت بزرگ و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسين (ع) و ياران با وفايشان را محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری و یکایک عزاداران حسینی تسليت عرض کرده و اميد است با عنايت آن امام همام، ادامه دهنده ي واقعي نهضت حسيني باشيم.

دكتر صدرالدين متولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور