رئیس واحد نور:

نیروی انتظامی نهادی کارآمد در مقابله با ناامنی و بی‌نظمی است

کد خبر: 369 تاریخ انتشار: 1396/7/26 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نیروی انتظامی را به‌عنوان نهادی کارآمد در مقابله با ناامنی و بی‌نظمی دانست و اظهار کرد: نیروی انتظامی سازمانی مقتدر و موفق در عرصه امنیت و نظم عمومی است.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در هفتمین جلسه شورای اداری شهرستان نور با محوریت تکریم و معارفه شهرداران شهرهای نور، رویان، ایزدشهر و بلده با حضور دکتر یونسی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران و مسئولان شهرستانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد با بیان اینکه شهرستان نور با توجّه به امکانات و استعدادهای آن نیازمند اقدامات بسیار زیادی است تا به جایگاه واقعی خود در توسعه شهری برسد، گفت: «یک مدیر در جایگاه حساس خدمتی به تعامل، توان، پشتکار، همدلی و همراهی برای موفقیّت نیازمند است.»

رئیس واحد نور با تشکر از زحمات قبلی شهرداران شهرهای نور و توجه به تلاش‌های شبانه روزی آنان به شهرداران جدید تبریک گفت و برای آنان آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دارای پتانسیل های علمی،‌ تحقیقاتی، فضاهای فیزیکی و آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز و مناسبی است که می تواند بخشی از نیازهای شهرستان و استان را پوشش دهد.»

متولی با توجه به اهمیت و نقش نیروی انتظامی در حفظ امنیت و آرامش اجتماعی، گفت: «نقش این نیروی حساس و موثر در ایجاد جامعه سالم و پیشگیری و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست.»

در پایان این مراسم از پرسنل زحمتکش نیروی انتظامی شهرستان نور با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

برچسب‌ها : 0 - تلاش‌های شبانه روزی - شهرداران شهرهای نور - نیروی انتظامی - هفتمین جلسه شورای اداری

آمار بازدید       امروز: 454    ديروز: 507    اين ماه: 961    تاکنون : 844977