همراه و همگام با دانشجویان در مراسم16 آذر:

بزرگداشت روز دانشجو در مرکز محمودآباد

کد خبر: 376 تاریخ انتشار: 1396/9/21 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در مراسم 16 آذر که در مرکز محمودآباد برگزار شد، بيان کرد: « قشر دانشجو در تمامی عرصه های جامعه نقش مهم و تاثیرگذاری ایفا می کند و این تاثیرگذاری به سبب توانمندی های فرهنگی، اجتماعی و علمی این قشر است.»
رئيس واحد نور با بيان اينکه دانشجو تاثیر گذارترین قشر در جامعه است،اظهار کرد: «دانشجویان در جامعه در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تاثیر بسزایی دارند و این امر زمانی تحقق می یابد تا دانشجو به هدف خویش اعتقاد داشته و با جدیت و پشتکار برای هرچه بهتر شدن اساس دانشگاه و جامعه اقدام نمایند.»
دکتر متولي ۱۶ آذر، روز دانشجو را نماد مقاومت و ایستادگی دانشجویان در برابر نظام سلطه دانست، عنوان کرد: «آنچه ۱۶ آذر ماه را در تقویم انقلاب اسلامی زنده و جاودان نگه داشته است، مقاومت و ایستادگی دانشجویان به عنوان قشر روشنفکر و برگزیده جامعه در برابر استکبار است؛  و نشان از آن دارد که دانشجویان عزيز میهن اسلامی با هوشیاری کامل آماده مقابله با هرگونه نفوذ از سوی دشمنان انقلاب اسلامی هستند.»
وي تصريح کرد: «روز ۱۶ آذر نشان دهنده دلیری و شجاعت در برابر نظام سلطه است و امروز نقش دانشجویان در تداوم این روند باید پررنگ تر از همیشه مطرح شود، دانشجویان ما باید ادامه دهنده این راه باشند.»
رئيس واحد نور با بيان اينکه دانشجویان باید در مسیر ارتقای سطح علمی جامعه گام بردارند، گفت: « توسعه اقتصادی را ‌می‌توان با تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت ایجاد کرد، چرا که زیربنای پیشرفت در بسیاری از عرصه‌های جامعه، علم و فناوری است.»
برچسب‌ها : دانشجو تاثیر گذارترین قشر در جامعه - شانزده آذر، روز دانشجو - نماد مقاومت و ایستادگی

آمار بازدید       امروز: 548    ديروز: 514    اين ماه: 548    تاکنون : 1042529