به مناسبت16آذر:

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو

کد خبر: 377 تاریخ انتشار: 1396/9/21 نویسنده: نبی خلیلی
به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در پیامی 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر متولي به این شرح است:

بدون شک، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

دانشجویان، باانگیزه‌ی نیروی جوانی و به پشتوانه برخورداری از دانش و توانمندی‌های علمی و پژوهشی این وظیفه خطیر را به عهده خواهند داشت تا با بهره‌گیری از ویژگی‌ها و فضیلت‌های علمی در راه پویایی و استواری این مرزوبوم پررنگ‌تر از گذشته ظاهر شوند؛ بنابراین دانشجوی امروز به‌عنوان پیشتازترین قشر جامعه اندیشه در تکاپوی راهی دارد که به افقی روشن منتهی شود، افقی که سرشار از عشق و ایمان به کرامت و بزرگی ایران با تکیه‌بر نیروی خرد و اندیشه باشد.

امروز وظیفه جامعه علمی پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با توجه به تأکید معظم له بر تولید علم و جنبش نرم افزاری در راستای تحقق اهداف توسعه علمی و برنامه های دولت می باشد.

اینجانب  16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

دكتر صدرالدين متولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور
برچسب‌ها : 16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی - شانزده آذر، روز دانشجو - نعمت بزرگ استقلال و آزادی

آمار بازدید       امروز: 296    ديروز: 727    اين ماه: 28581    تاکنون : 1252382