به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو:

تجلیل از 150 دانشجوی بر‌تر واحد نور در بخش‌های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی+ تصاوير

کد خبر: 378 تاریخ انتشار: 1396/9/22 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو مراسم تجلیل از یکصد و پنجاه دانشجوی بر‌تر در بخش‌های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی با حضور دکتر صدرالدین متولی رئیس، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس واحد نور در جمع دانشجویان بر‌تر این دانشگاه با بیان اینکه  قشر دانشجو در تمامی عرصه های جامعه نقش مهم و تاثیرگذاری ایفا می کند، گفت: «دانشجویان فرزندان این کشور هستند که نقش بسیار مهمی در رشد و شکوفایی این جامعه دارند و لازم است در عرصه های مختلف جامعه حضور یابند.»

وي گفت: «دانشجویان بدون شک موتور توسعه کشور و محل رشد و بالندگی کشور هستند و هر کشوری که بخواهد در مدار توسعه پای گذارد بدون شک باید این کار را از دانشگاه های خود آغاز کند و نیز به نظرات و پیشنهادات دانشجویان خود گوش جان فرا دهد و آن ها را به کار گیرد.»

دکتر متولي ۱۶ آذر، روز دانشجو را نماد مقاومت و ایستادگی دانشجویان در برابر نظام سلطه دانست و عنوان کرد: «گرامیداشت روز 16 آذر باعث پیوند دانشجویان امروز با اصول و ارزش هایی که شهدای دانشجو در سال32 بخاطر آن به شهادت رسیدند می شود و این مراسم باعث زنده ماندن نام و یاد این شهدا در جامعه است.»

وی علم و دانش دانشجویان را در راستای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی بسیار راه‌گشا دانست و بیان کرد: «دانشجویان باید محکم و استوار در مقابل استکبار قرار گیرند و اجازه ندهند که استکبارگران از دانشجو برای رسیدن به مقاصد شوم خود سو استفاده کنند.»

رئيس واحد نور آینده ملت را متعلق به دانشجویان دانست و گفت: «دانشجویان نباید نسبت به دانشگاه و جامعه خود بی‌تفاوت باشند، زیرا که دانشگاه محل تولید علم و اندیشه بوده و دانشجو انتقال دهنده این اندیشه‌ها در قالب‌های سازنده به جامعه است.»

وي با بيان اينکه دانشجویان باید در مسیر ارتقای سطح علمی جامعه گام بردارند، گفت: «توسعه اقتصادی را ‌می‌توان با تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت ایجاد کرد، چرا که زیربنای پیشرفت در بسیاری از عرصه‌های جامعه، علم و فناوری است.»

رئيس واحد نور با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش قدردانی و حمایت از دانشجویان ممتاز و فعالان فرهنگی، دانشجویی و ورزشی است، گفت: «این همایش به منظور ارج نهادن به دانشجویانی است که برای علم و دانش ارزش و جایگاه قائل‌اند.»

در اين مراسم از کتاب رضا خدري خبرنگار جبهه و جنگ، دانشجوي مقطع دکتري رشته جغرافيا و برنامه ريزي شهري با عنوان «از جنگ سخت تا جنگ نرم» با حضور رئيس، اعضاي هيأت رئيسه و جمعي از دانشجويان اين واحد دانشگاهي رونمايي شد. رضا خدري بخشی از خاطرات خود و همرزمانش در دوران دفاع مقدس را بیان کرد.

به گزارش آنا، امسال، ششمين سالی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از دانشجویان بر‌تر خود در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی با اهدا لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود تجلیل به عمل می‌آورد.

برچسب‌ها : تجليل از برترين هاي واحد نور - رضا خدري خبرنگار جبهه و جنگ - کتاب «از جنگ سخت تا جنگ نرم»

آمار بازدید       امروز: 455    ديروز: 1017    اين ماه: 1472    تاکنون : 894711