به مناسبت هفت پژوهش:

مراسم گراميداشت هفته پژوهش در مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 383 تاریخ انتشار: 1396/9/29 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: «مديريت هدفمند پژوهش باعث رشد و بالندگی علمي و صنعتی ایران اسلامی خواهد شد.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور که به عنوان سخنران ويژه  اين مراسم بود گفت: «پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به ‌شناختی روشن‌تر از مفاهیم پیرامون ماست. در واقع پژوهش یکی از ارکان مهم توسعه است و توجه به آن می تواند نقش موثری در رسیدن به اهداف تعیین شده باشد.»

وي با بیان اینکه در تولید علم باید به مرحله فناوری و تبدیل ثروت دست یابیم؛ گفت: «مديريت هدفمند پژوهش باعث رشد و بالندگی  علمي و صنعتی ایران اسلامی خواهد شد.»

رئيس واحد نور تصريح کرد: «پژوهش عامل مهمی ‌در تولید دانش، دانایی و پیشرفت جامعه انسانی است و میزان پژوهش‌های انجام شده در هرجامعه شاخص توسعه یافتگی آن جامعه به حساب می‌آید.»

وي بيان کرد: «نوآوری و تولید در سایه پژوهش موجب اقتدار کشور می شود که از طریق پژوهش می توان برای ایجاد توسعه و پیوند با بخش های خصوصی زمینه های علمی را در استان و کشور گسترش داد.»

دکتر متولي با بيان اينکه توان هر کشور به میزان پژوهش آن کشور بستگي دارد، گفت: «پژوهش، خلاقیت و نوآوری، اساسی ترین نیاز یک جامعه برای رسیدن به پیشرفت، ترقي، رفاه اجتماعی و استقلال واقعی است و به همین منظور فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی نقش بسزایی در توسعه کشور و در ابعاد مختلف دارد.»

وی ادامه داد: «روح پژوهش و پژوهشگری باید در میان دانش آموزان و جوانان که آینده سازان این مرز و بوم هستند نهادینه شود. و معلمان و مدارس نقش بسزایی در تقویت و توسعه پژوهش در جامعه بر عهده دارند و باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.»

اين مراسم با حضور مديران، معاونين و معلمان مدرسه سما واحد نور و با برگزاري نمايشگاه هفته پژوهش برگزار شد.

برچسب‌ها : دانایی و پیشرفت جامعه - روح پژوهش و پژوهشگری - نوآوری و تولید در سایه پژوهش

آمار بازدید       امروز: 689    ديروز: 1502    اين ماه: 14599    تاکنون : 1323235