حضور دانشگاهيان:

اعلام انزجار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از اغتشاشات اخیر فتنه گران

کد خبر: 385 تاریخ انتشار: 1396/10/16 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «تبعیت از ولایت فقیه راه گشای مشکلات کشور است، همه مردم و مسئولین باید با تبعیت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دست دشمنان را از دخالت در کشور کوتاه کنند. »

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دانشگاهیان و استادان بسيجي دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور همراه با مردم انقلابی شهرستان نور در پانزدهم دی ماه با حضور در راهپیمایی از مصلی  تا میدان امام خمینی(ره)، بار دیگر حمایت خود از اسلام و انقلاب اسلامی و همچنین انزجاز خود را از اغتشاشگران و آشوب طلبان روزهای اخیر کشور را اعلام کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «تبعیت از ولایت فقیه راه گشای مشکلات کشور است، همه مردم و مسئولین باید با تبعیت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دست دشمنان را از دخالت در کشور کوتاه کنند.‌»
دکتر متولی بيان کرد: «دشمنان و کشورهای بدخواه انقلاب اسلامی و منافقین نیز بدانند که ملت ایران با این مسائل از انقلاب روی گردان نمی شوند و همواره وفادار به نظام و انقلاب هستند.»
رئیس واحد نور تصريح کرد: «تا پای جان در جهت حفظ آرمان های انقلاب و لبیک به اوامر مقام معظم رهبری در صحنه هستیم.»
وی افزود: «بر اساس وعده الهی و قرآن کریم روز به روز ایران اسلامی سرافراز تر می شود تا ریشه ظلم و جور و مستکبران خشکانده شود.  »
رئیس واحد نور عنوان کرد: «مردم با بصیرت ایران اسلامی با حضور خود در صحنه‌های حساس تمام فتنه‌ها را خنثی می کنند و یقیناً هیچ اثری از فتنه گر باقی نخواهد ماند.»
وی افزود: «مردم ما همیشه با هوشیاری هر گاه خطر و تهدیدی را احساس کنند با تمام وجود در صحنه حاضر می‌شوند.»
دکتر متولی با اشاره به اینکه مردم امروز، احساس مسئولیت کرده و در میدان حاضر شده و بر توطئه‌های دشمنان خط بطلان کشیدند، گفت: «مردم در این راهپیمایی با وفاداری به نظام و آرمان‌های آن به دشمنان ثابت کردند که اگر علیه انقلاب موضع‌گیری داشته باشند با جواب دندان شکن ملت ایران مواجه می شوند.»

برچسب‌ها : 0 - اعلام انزجار - دانشگاهیان و استادان بسيجي

آمار بازدید       امروز: 499    ديروز: 530    اين ماه: 3144    تاکنون : 1022284