مراسم پرفيض:

مراسم قرائت دعای ندبه شهرستان در واحد نور

کد خبر: 387 تاریخ انتشار: 1396/10/24 نویسنده: نبی خلیلی
حضور پرشور مردم در مراسم دعای ندبه شهرستان نور باسخنرانی حجت الاسلام احمدی امام جمعه نور و مداحی کربلایی سینا رنجبر در مسجد پیامبر اعظم (ص)دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در مراسم قرائت دعای ندبه شهرستان که با سخنرانی امام جمعه شهرستان نور حجت الاسلام احمدی و مداحی کربلایی سینا رنجبر در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد گفت: «دعای ندبه بسیار جامع است و بیانگر تاریخ انبیاء و اولیای الهی بر روی زمین است. این تاریخ از حضرت آدم(ع) شروع شده و تا آخرین حجت الهی حضرت مهدی(عج) ادامه می یابد.»

وی بیان کرد: «صدرالاسلام همدانی در كتاب خود (تكالیف الآنام) در رابطه با فضیلت دعای ندبه گفته است:هرگاه در جایی با حضور قلب و اخلاص تمام و توجه به مضامین عالی آن خوانده شود نه تنهاعنایت و توجه امام زمان را به آن مكان جلب میكند بلكه باعث حضور حضرت در آنجا می گردد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از تمام مردم شریف که در این مراسم معنوی شرکت کردند، تشکر و قدردانی کرد.

حجت الاسلام احمدی نيز در مراسم قرائت دعای ندبه شهرستان که با مداحی کربلایی سینا رنجبر در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد گفت: «یکی از تکالیف و آداب شیعیان در عصر غیبت، ناله کردن و نُدبه نمودن و تاسف خوردن به غیبت «امامشان» است.»

وی گفت: «برای مقابله با شیطان راه‌هایی وجود دارد که مهمترین آن اخلاص عمل است و هر کاری انجام می‌دهید برای خدا باشد چراکه شیطان زورش به هر کس برسد به بندگان خالص خدا نمی‌رسد.»

امام جمعه شهرستان نور، تقویت ایمان، توکل، یاد خدا و پاکی و طهارت باطنی و ظاهری را از دیگر راه‌های مقابله با شیطان برشمرد و افزود: «یکی از راه‌هایی که شیطان را از انسان دور می‌سازد جهاد اکبر و طهارت باطنی افراد نیز است که باید از خدا بترسیم و تقوای الهی را رعایت کنیم.»

وی با بیان اینکه در کتاب های اخلاقی علمای ما بسیار آمده است که باید از خدا ترسید، گفت: «خوف از خدا یعنی شناختن او و درک عظمتش و از طرف دیگر هم شاهدیم که همین نترسیدن مردم از خداوند متعال باعث گستاخی انسان ها شده و سر به طغیان برداشته اند.»

در پایان امام جمعه شهرستان نور از دکتر صدرالدین متولی، کارکنان دانشگاه و کسانی که باعث برگزاری این مراسم معنوی شدند، تشکر و قدردانی کرد.

برچسب‌ها : حجت الاسلام احمدي، امام جمعه شهرستان - کربلايي سينا رنجبر، مداح اهل بيت - مراسم دعاي ندبه شهرستان نور

آمار بازدید       امروز: 532    ديروز: 984    اين ماه: 532    تاکنون : 1309168