جهت پیشبرد اهداف علمی، آموزشي و مالي دانشگاه:

کد خبر: 391 تاریخ انتشار: 1396/10/24 نویسنده: نبی خلیلی
نشست صميمانه معاون، مدیر و كاركنان حوزه معاونت آموزش و اداري و مالي با رئیس واحد نور در سالن کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، نشست صميمانه معاون، مدیر و كاركنان حوزه معاونت آموزش، اداري و مالي با رئیس واحد نور در سالن کنفرانس برگزار شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با تاکید بر تکریم و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با هم و البته با دانشجویان خاطر نشان کرد: «باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و مکتب کامل اسلام متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و از تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزردن سایرین می شود پرهیز نماییم، چرا که اینها موانعی جدی هستند که ما را از نیل به مقصود اصلی و تعالی باز می دارند.»

وي در ادامه سخنان خود با تاکید بر منویات امام راحل مبنی بر اینکه دانشگاه کارخانه آدم سازی است گفت: «دانشگاه مرکز تربیت نیروهای کارآمد و فعال در اجتماع است لذا انتظار جامعه از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد متفاوت بوده و بر همین اساس باید نسبت به وظایف خود مسئولانه تر برخورد کنیم و در عین حال در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم.»

اين جلسه در جهت پيشبرد اهداف اداري، علمي، آموزشي، مالي و همچنين تسهيل در روند امور مالي، کاهش هزينه ها و ... در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

برچسب‌ها : حوزه آموزش و اداري و مالي - رفع مشکلات آموزشي و مالي - نشست صميمي

آمار بازدید       امروز: 625    ديروز: 1502    اين ماه: 14535    تاکنون : 1323171