به مناسبت تحقق شعار سال:

برگزاري جلسه شوراي اقتصاد و دانش بنيان در واحد نور

کد خبر: 392 تاریخ انتشار: 1396/10/24 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر صدرالدين متولي از حرکت این دانشگاه به سمت تأسیس شرکت های دانش بنیان و اتکا به درآمدهای غیرشهریه ای در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي از حرکت این دانشگاه به سمت تأسیس شرکت های دانش بنیان و اتکا به درآمدهای غیرشهریه ای  در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

وي گفت: «تأسیس شرکت های دانش بنیان، تولیدات و درآمدزایی از این طریق، کسب درآمد از فعالیت آزمایشگاه ها و برگزاری دوره های کوتاه مدت درون و برون دانشگاهی از سیاست های اين واحد دانشگاهي با هدف کاهش اتکا به درآمدهای غیرشهریه ای است.»

رئيس واحد نور بيان كرد: «حركت به سمت درآمدهاي غيرشهريه اي جزء ماموريت هاي اصلي و دستور كار اين واحد دانشگاهي بوده و دانشگاهيان اين واحد موظف خواهند بود تا جهت رسيدن به آن گام بردارند.»

وی خاطرنشان کرد: «واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي خود را ملزم به تحقق منویات و تأکیدات مقام معظم رهبري مبنی بر تأسیس شرکت هاي دانش بنيان و شعار اقتصاد مقاومتی دانسته و بر همین اساس اين واحد دانشگاهي نیز تلاش می کند در آینده نزدیک بخشی از درآمد خود را از طریق تأسیس شرکت هاي دانش بنيان و تولیدات این شرکت ها تأمین کند.»

برچسب‌ها : اقتصاد دانش بنيان - اقتصاد مقاومتي - درآمدهاي غيرشهريه اي

آمار بازدید       امروز: 508    ديروز: 984    اين ماه: 508    تاکنون : 1309144