به مناسبت دهه مبارک فجر:

حرکت نمادین دو، همزمان با آغاز دهه مبارک فجرتوسط دانشجوي واحد نور

کد خبر: 400 تاریخ انتشار: 1396/11/14 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت دهه مبارک فجر، حرکت نمادین دو، توسط امید نصیری و استقبال دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین در میدان امام نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با ۱۲ بهمن سالروز ورود امام به میهن و همدردی با خانواده های شهدای حادثه کشتی سانچی حرکت نمادین دو، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر توسط امید نصیری قهرمان دو و ميداني کشور از شهرداري رويان تا ميدان امام خميني(ره) شهر نور صورت گرفت.

دکتر صدرالدين متولي در حاشيه پيش از اين مراسم گفت: «انقلاب اسلامی ایران حقیقتی بود که در بستر سنت های الهی جلوه ای زیبا از قدرت و عظمت حضرت حق و صلابت و کرامت انسان ها را به نمایش گذاشت و استقلال و آزادی را به عنوان بزرگترین و ارزشمندترین آثار نظام اسلامی برای ملت ایران به ارمغان آورد.»

رئيس واحد نور بيان کرد:  «دهه مبارک فجر نماد استقامت و اراده ملت ایران برای مقابله با نظام سلطه است، مردمی که نشان داده در طول تاریخ اجازه نمی‌دهد هیچ ستمگر و متجاوزی به این سرزمین تعدی کند.»

وي خاطرنشان کرد: «مردم همیشه پشتیبان ولایت و انقلاب بوده‌اند و حضور پرشور آن‌ها در همه صحنه‌ها مصداق این موضوع است.»

در مراسم نمادين دو، دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در مراسم استقبال از اين ورزشکار در ميدان امام خميني(ره) حضور داشتند.

برچسب‌ها : اميد نصيري - حرکت نمادين دو - دانشگاهيان واحد نور - قهرمان دو و ميداني

آمار بازدید       امروز: 41    ديروز: 585    اين ماه: 24337    تاکنون : 1278224