به مناسبت دهه مبارک فجر:

نمايشگاه پوستر انقلاب اسلامي در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 402 تاریخ انتشار: 1396/11/15 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران نمايشگاه پوستر دستاوردهاي انقلاب اسلامي با حضور دکتر صدرالدين متولي و دانشگاهيان واحد نور در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس واحد نور در اين نمايشگاه ویژگی های انقلاب اسلامی ایران را منحصر به فرد و مردمی بودن آن ذکر کرد و گفت: «ایام دهه فجر نقطه عطف انقلاب شکوهمند اسلامی و متعلق به همه مردم جامعه اسلامی بوده و این یکی از عوامل اصلی گسترش انقلاب اسلامی در تمام دنیا است.»

وي به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای دهه فجر اشاره کرد و گفت: «ایام الله دهه مبارک فجر فرصت مناسبي است تا بتوانیم با آرمان‌های نظام، انقلاب و امام خمینی (ره) تجدید میثاق کنیم.»

دکتر متولي افزود: «باید قدر نظام، انقلاب اسلامی و امنیت و آرامش کشور را بدانیم چرا که ایران با وجود رهبری هوشمند و عالم در مرکز قدرت، توسعه، عمران و آبادانی قرار دارد.»

اين نمايشگاه تا 24 بهمن در اين واحد دانشگاهي دائر است.

برچسب‌ها : انقلاب اسلامي - دانشگاهيان واحد نور - دهه فجر - نمايشگاه پوستر

آمار بازدید       امروز: 523    ديروز: 1721    اين ماه: 2964    تاکنون : 1044945