به مناسبت دهه مبارک فجر:

همایش ملی نیما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

کد خبر: 410 تاریخ انتشار: 1396/11/21 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت دهه مبارک فجر، همایش ملی نیما به میزبانی شهرستان نور با حضور مسئولان، شاعران و نیما دوستان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نیز در حاشیه پیش از این مراسم با بیان اینکه هنر و فرهنگ معاصر ما به انسان‌های بزرگ چون نیما تکیه دارد و جریان اصلی هنر از سوی انسان‌هایی که مرام نیمایی دارند، تداوم می‌یابد گفت: «نیما، شاعری است که سردمدار شعر مدرن شد و ابداگر یک امر نو و فرزند زمان خود بود و تا ابد زنده می‌ماند.»

وي در اين همايش گفت: «نیما یوشیج یکی از استوانه‌های فرهنگ مازندران در حوزه شعر و هنر است که تاثیرات مثبت بسیار زیادی داشته و کاری که این شاعر مازندرانی در حوزه شعر انجام داده سرآغاز فصل و راه جدیدی در ادبیات ایران شده است.»

دکتر متولي اظهار کرد: «نیما یوشیج را باید پدر برومند شعرنو معاصر ایران دانست؛ کسی که بهترین سال‌های زندگی و طراوت و جوانی‌اش را فدای ادب و فرهنگ این مرز و بوم کرد. او فردی است که توانست اصالت‌های انسانی، فرهنگ و سنت بسیار خوب ما را به گوش جهانیان برساند.»

برچسب‌ها : استوانه هاي فرهنگ مازندران - پدر شعر نو فارسي - نيما يوشيج - همايش ملي نيما

آمار بازدید       امروز: 647    ديروز: 1502    اين ماه: 14557    تاکنون : 1323193