همايش بزرگ:

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در راهپیمایی 22 بهمن

کد خبر: 412 تاریخ انتشار: 1396/11/24 نویسنده: نبی خلیلی
دانشگاهیان واحد نور با حضور پرشور خود در این راهپیمایی بار دیگر با آرمان های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید عهد نموده و انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم شهرستان نور در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: « بار دیگر مردم غیور، مومن و همیشه در صحنه شهرستان نور همراه و همگام با ملت بزرگ ایران در راهپیمایی 22 بهمن ماه شرکت نمودند و ضمن تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) لبیک گفته و  با حضور با شکوه خود جلوه دیگری از عزت، عظمت، اقتدار و سربلندی ملت ایران را به نمایش گذاشتند.»

دکتر متولی با بیان اینکه امروز رسالت و وظیفه اصلی ما اتحاد و همدلی در سطوح مختلف است، گفت: «پیروزی انقلاب اسلامی الگوی خوبی برای کشورهای تحت سلطه استعمار بود تا با الگو گیری از ملت ایران بتوانند در برابر استعمارگران مقاومت و به پیروزی برسند.»

وی با بیان اینکه شرکت در راهپیمایی 22 بهمن نماد استکبار ستیزی است، تصریح کرد: «شرکت در راهپیمایی 22 بهمن ضمن اینکه اعلام وفاداری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، نماد استکبار ستیزی ملت قهرمان ایران است.»

رئيس واحد نور افزود: «22 بهمن، یادآور یکی از بزرگترین رخدادهای تاریخی ملت بزرگ ایران است و این روز مبدل به یک روز فراموش ناشدنی و بزرگ برای ایرانیان شده است.»

رئیس، معاونين، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند و با امام و رهبری پیمانی دوباره بستند.

برچسب‌ها : 22 بهمن - تجديد عهد با آرمان هاي نظام و اسلام - راهپيمايي بزرگ

آمار بازدید       امروز: 698    ديروز: 1502    اين ماه: 14608    تاکنون : 1323244