مراسم بازديد:

بازدید هیات عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی از واحد نور

کد خبر: 413 تاریخ انتشار: 1396/12/2 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه مشترک شورای عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، معاون هیأت عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه به چالش های موجود در دانشگاه از قبیل، کاهش جمعیت دانشجویی، موانع جذب دانشجو، چالش‌ها و راهکارهای برون‌رفت از چالش اشاره کرد و گفت: «دقت و نظارت مستمر بر دانشگاه موجب می شود تا واحدهای دانشگاهی در اجرای برنامه‌های خود با مسائل و مشکلات احتمالی مواجه نشوند و بر اساس برنامه منظم ایفای نقش کنند.»

دکتر رضاعلي محسنی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بر ارتقا کیفیت، کارآفرینی و مساله محوری تاکید دارد، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی توانسته در عرصه های بین المللی و اقتصاد کشور تاثیر گذار شود و خوب بدرخشد.»

وي گفت: «امیدواریم فعالیت‌های هیات عالی نظارت در بهبود عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش موثر باشد، هیات عالی نظارت در راستای توسعه و پيشرفت دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه 3 اقدامات خوبي انجام داده و لازم است از روسای واحدها و مراکز استان‌ که نهایت همکاری و مساعی خویش را داشته‌اند، سپاسگذاری شود.»

معاون هیأت عالی نظارت منطقه 3  با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تنها سیستمی است که از طریق شهریه دانشجو اداره می شود، گفت: «واحد های دانشگاهی باید درباره افزایش درآمدهای غیرشهریه ای و کاهش وابستگی به شهریه قوی تر عمل کرده و با استفاده بهینه از منابع و ظرفیت های داخلی و خارجی، برنامه مداری را مبنای کار خود قرار دهند.»

دکتر محسني بر کیفیت بخشی، استاندارد سازی و ارتقای کیفیت در واحدهای دانشگاهی تاکید کرد و گفت: «برای پیشرفت و توسعه لازم است دانشگاه آزاد اسلامی برنامه مدار باشد، برنامه های مدون به واحدها کمک می کنند تا بتوانند تاثیرات مثبت داشته و در جامعه نقش آفرینی کنند.»

معاون هیات عالی نظات منطقه۳ دانشگاه آزاد ظرفیت و فعالیت های واحد نور را بسیار خوب ارزیابی و یادآور شد: «تجهیزات، امکانات و فضاهای آموزشی در واحد نور توسعه خوبی داشته و کارایی مدیریتی، آموزشی و تحقیقاتی در این واحد مثبت است و از خدمات ارزنده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور تقدير و تشكر كرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن تسلیت به مناسبت سقوط هواپيما و درگذشت جمعي از هموطنان عزيز و همکاران دانشگاه آزاد اسلامي و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: «شخصیت برجسته، ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی (ص)  “ام ابیها” لقب گرفتند، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تاکنون است.»

دکتر متولی گزارش کاملی از فعالیت ها، امکانات، رشته های موجود، آمار دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان را ارائه کرد و گفت: «مهم ترین برنامه آینده این واحد دانشگاهی، توسعه تحصیلات تکمیلی، افزایش کیفیت علمی و پژوهشی، رسیدن به دانشگاه مبتنی بر فعالیت های اقتصاد دانش بنیان و دانشگاه کارآفرین می باشد.»

رئیس واحد نور با اشاره به هدف مهم دانشگاه آزاد اسلامی در بعد افزایش بهبود بهره وری و ارتقا کیفیت گفت: «در تلاشیم با تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و فراهم کردن تجهیزات و امکانات، کیفیت علمی و پژوهشی در این واحد را ارتقا دهیم.»

دكتر صدرالدين متولي با بيان اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند محور گسترش و تقویت‌کننده ارزش‌های دینی و اخلاقی جامعه باشند، گفت: «دانشگاه‌ باید محل انسان‌سازی و رشد توأمان علم و معنویت دانشجویان باشد.»

پایان این نشست، اعضای جلسه شورای هیأت عالی نظارت به ارایه نظر و پیشنهاد خود پرداختند و سپس در یک امر خداپسندانه با حضور بر سر قبور کبوتران خونین بال دفاع مقدس با قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ آن عزیزان ادای احترام کردند.

در این جلسه حجت الاسلام محمد شفیعی مدیرعالی هيأت نظارت استان مازندران، دکتر مجید استوار مدیرعالی هيأت نظارت استان گیلان، مهندس اورنجين رئيس دبيرخانه هيأت نظارت منطقه سه حضور داشتند.

برچسب‌ها : بازدید هیات عالی نظارت منطقه سه 33 - دکتر رضاعلي محسني معاون هیأت عالی نظارت منطقه - هيات رئيسه

آمار بازدید       امروز: 1095    ديروز: 925    اين ماه: 20443    تاکنون : 1219029