مسابقات سما مازندران:

مسابقات کشتي آزاد و آمادگي جسماني دانشجویان سما استان مازندران به ميزباني واحد نور برگزار شد

کد خبر: 414 تاریخ انتشار: 1396/12/2 نویسنده: نبی خلیلی
مسابقات کشتي آزاد و آمادگي جسماني دانشجویان پسر سما استان مازندران با حضور 8 تیم در رشته کشتي آزاد و 6 تیم در رشته آمادگي جسماني از واحدهای استان مازندران به مدت یک روز به میزبانی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در پایان در رشته کشتي آزاد تیم‌های سما واحد بابل، نور و قائمشهر به مقام‌های اول تا سوم دست یافتند و در رشته آمادگي جسماني نیز واحد آمل اول، واحد نور دوم و واحد چالوس سوم شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه برگزاری این مسابقات بر نقش ورزش و تأثیر آن در سلامت بدن تاکيد کرد و گفت: «تندرستی صرفاً نداشتن بیماری و ضعف نیست، بلکه منظور از آن سلامتی کامل جسمی، ذهنی، اجتماعی و روحی است. در حقیقت دو هدف عمده تندرستی، به تأخیر انداختن مرگ و بیماری است. ورزش بر قوای جسمی و قوای روانی اثر گذار است.»

دکتر متولي گفت: «ورزش در عصر کنونی به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر جامعه‌ای محسوب می‌شود و بعید است جامعه‌ای پیدا شود که پیشرفته باشد اما در بُعد ورزش، عقب افتاده باشد، زیرا ضرورت پیشرفت یک جامعه، فعالیت‌های فوق برنامه ورزشی و حرکتی است.»

وي با بيان اينکه تربیت‌بدنی و ورزش، یک پدیده اجتماعی است که با اعتلای آن می‌توان روابط افراد جامعه و ‏‏‏سلامت جسم و روح را استحکام بخشید، گفت: «یکی از عوامل مهمی که می‌تواند مسوولیت و نقش افراد به‌ویژه قشر جوان را در جامعه متبلور و شکوفا کند، ورزش و تربیت بدنی است که در سازندگی و سلامت جسمی، روحی، اخلاقی و معنوی جامعه تاثیر به‌سزایی دارد.»

نفرات برتر این دوره از مسابقات در رشته کشتي آزاد و آمادگي جسماني در اوزان مختلف به شرح زیر است:

رشته کشتي آزاد:

وزن 57 کيلوگرم افشين رحماني واحد بابل اول، امير پرسته واحد ساري دوم

وزن61 کيلوگرم نيما اديبي واحد قائمشهر اول، اميرحسين يحيي تبار واحد بابل دوم

وزن 65 کيلوگرم علي شيخ اعظمي واحد نور اول، علي قاسميان واحد بابل، مهدي ميانرودي واحد ساري سوم

وزن 70کيلوگرم جواد قاري واحد ساري اول، محمدرضا آقانيا واحد بابل دوم، حسين اصغري واحد نور سوم

وزن 74 کيلوگرم هادي رستمي واحد قائمشهر اول، اسماعيل متو واحد آمل دوم، مهيار سالاريان واحد نور سوم

وزن86 کيلوگرم فريبرز بابايي واحد قائمشهر اول، سبحان گل بابازاده واحد بابل دوم، مسيح فلاح واحد چالوس سوم

وزن97 کيلوگرم اميرحسين شيور واحد نور اول، محمدعلي تبار واحد بابل دوم، علي اکبر اکبريان واحد قائمشهر سوم

وزن 125 کيلوگرم رضا ظاهري واحد قائمشهر اول، عرفان آقاجاني واحد بابل دوم، علي اصغري واحد نور سوم

رشته آمادگي جسماني:

1-عبدالله عرب     2- حسين محمديان         3-رامين سميعي

در پایان مسابقات با حضور دکتر صدرالدین متولی رئیس واحد نور، معاونان و مسئولان برگزاری مسابقه، به رسم یادبود به نفرات و تیم‌های برتر حکم و کاپ قهرمانی اهدا شد.

برچسب‌ها : کشتي آزاد و آمادگي جسماني - مسابقات سما مازندران - نقش ورزش و سلامت

آمار بازدید       امروز: 260    ديروز: 727    اين ماه: 28545    تاکنون : 1252346