در واحد نور:

همايش و کارگاه توانمندسازی حرکت های جهادی ويژه خواهران برگزار شد

کد خبر: 416 تاریخ انتشار: 1396/12/7 نویسنده: نبی خلیلی
همايش و کارگاه توانمندسازی حرکت های جهادی با عنوان «از سیادت تا وزارت» ویژه خواهران با حضور صادق مفرد مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور، شهرام نوری مسئول بسیج دانشجویی مازندران، صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور و سرگروه هاي جهادي بسيج خواهران دانشگاه هاي استان مازندران، گيلان، گلستان و سمنان در واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در اين همايش با اشاره به اينکه انقلاب اسلامی همواره در مسیر مبارزه با ظلم و استبداد، استکبار ستیزی و ترویج ارزش‌های اسلامی حرکت می‌کند، گفت: « جوهره انقلاب اسلامی ایران مبارزه با ظلم و ستم بوده است، مردم ایران اسلامی به رهبری امام راحل این انقلاب را پیروز و در ادامه نیز با پیروی از رهبری های حکیمانه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری زمینه تداوم قدرتمندانه آن را فراهم کرده اند.»

وي با بيان اينکه بسيجيان بايد الگوي عملي و معتقد به ارزش هاي ديني و انقلابي باشند، گفت: « رسالت اصلی دانشجوی بسيجي و انقلابی امروز تولید فکر و اندیشه و علم است که انقلاب را به اقتدار می رساند.»

رئيس واحد نور نقش بسیج را در شرایط بحرانی، مهم برشمرد و بیان کرد: «حضور بسیج در مواقع حساس، موجب سهولت کارها، حل مشکلات، معضلات و بيکاري می شود. توانمندی‌های بسیج، در عرصه‌های مختلف نقش کلیدی در اقتصاد کشور دارد و باید هر چه بیشتر از این توانمندی استفاده شود.»

دکتر متولي بيان کرد: «بسيج دانشجويي بايد نقاط قوت آموزشي، علمي و نوانديشي را شناسايي کرده و همچنين نقاط ضعف را تجزيه و تحليل کند تا بتواند تهديد را به فرصت تبديل کند.»

مسئول بسیج دانشجویی مازندران نيز تربیت نيروي تراز انقلاب اسلامي را مهم‌ترین هدف تشکل بسیج دانشجويي دانست و گفت: « تربیت نیروهای بسیجی متعهد و متدين و آماده سازی نیروی انقلابی برای خدمت به جامعه و حفظ اسلام است که ما با قوت آن را پیگیری می کنیم. »

شهرام نوری در خصوص اهداف بسیج دانشجویی در دانشگاه ها گفت: «توسعه و پیشرفت علمی و تقویت مباحث اعتقادی و دینی از مهم ترین اهداف بسیج دانشجویی است که بی شک دو بال پیشرفت جامعه را فراهم می سازد.»

وی اردوهای جهادی در بخش های خدمات علمی و آموزشی و رفع نیازمندی های گوناگون مناطق محروم را از فعالیت های مهم اردوها و گروه های جهادی دانست و افزود: «دانشجویان بسیجی که در اردوهای جهادی شرکت می کنند در جهت خدمت رسانی به مردم بویژه در مناطق محروم بسیار تاثیر گذار بوده و برای جوانان اشتغال ایجاد کرده است.»

مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور با بيان اينکه اردوهای جهادی فرصتی مناسب برای پیوند علم و عمل دانشجویان بوده، گفت: «مسأله نياز کشور به گونه ايي است که حضور جوانان در مناطق محروم و انجام پروژه و برنامه های فرهنگی، عمرانی ضمن رفع محرومیت، به عمران و آبادانی مناطق هم کمک می کند.»

صادق مفرد با اشاره به جمله ايي از مقام معظم رهبري که فرمودند: کار فرهنگي را درقالب اجتماعي مثل اردوهاي جهادي انجام دهيد، بيان کرد: « مهم‌ترین هدف برگزاری اردوهای جهادی سازندگی، محروميت زدايي، خدمت رساني به مردم، توجه به مسائل معيشتي، مسأله اجتماعي و تحقق اقتصاد مقاومتی است.»

وي گفت: «حضور دانشجویان در اردوهای جهادی بیشتر جنبه فرهنگی دارد چون مردم با دیدن آن‌ها به انقلاب امیدوار می‌شوند، باروحیه جهادی بيشتر مشکلات کشور حل می‌شود اگر دانشجویان در این فضا رشد کنند در آینده می‌توانند در مناصب و فعالیت‌های دیگر گام‌های بزرگ‌تری بردارند.»

مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور با بيان اينکه در موضوعات فرهنگي و اجتماعي به طرح ها و اقدامات خوب و مفيدي رسيديم و بايد مخاطب گروه هاي جهادي افزايش پيدا کند، افزود: « حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی بايد دغدغه گروه‌های جهادی باشد.»

در پايان همايش، کارگاه يک روزه توانمندسازی حرکت های جهادی ويژه خواهران بسيجي در يکي از کلاس هاي واحد نور برگزار شد.

برچسب‌ها : حرکت های جهادی ويژه خواهران - شهرام نوری مسئول بسیج دانشجویی مازندران - صادق مفرد مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان ب - همايش و کارگاه توانمندسازی

آمار بازدید       امروز: 133    ديروز: 835    اين ماه: 29253    تاکنون : 1253054