سفر به کربلاي ايران:

‍ اعزام دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناطق عملياتي(راهيان نور)

کد خبر: 420 تاریخ انتشار: 1396/12/19 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم بدرقه دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، اعزامی به اردوی راهیان نور با حضور رئیس، معاونان، مدیران و جمعی از کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي گفت: «مقوله اعزام کاروان راهیان نور، یک راهبرد فرهنگی مهم در نظام جمهوری اسلامی است که از تفکرات هوشمندانه و آینده نگرانه مقام معظم رهبری نشات گرفته است.»

رئيس واحد نور افزود: «حفظ چارچوب نظام و گام برداشتن در مسیر ولایت، گسترش روحیه خودباوری و خوداتکایی از جمله اهدافی است که باید در اردوی راهیان نور به دانشجویان منتقل شود.»
دكتر متولي با اشاره به اینکه انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان از مهمترین برکات برگزاری اردوهای راهیان نور است، افزود: «اردوهای راهیان نور، عاملی اساسی در زنده نگهداشتن فرهنگ متعالی ایثار و شهادت و روحیه ایثارگری است.»

وي گفت: «باید فرهنگ ایثار و شهادت را حفظ کنیم و در راستای حراست از آرمانهای شهدا، امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی قدم برداریم که برگزاری این اردوها در این خصوص بسیار ارزشمند است.»

اين مسئول دانشگاهي، ارتقای روحیه خودباوری و خودشناسی را از اهداف اصلی اعزام کاروان راهیان نور به‌ مناطق عملیاتی عنوان کرد و اظهار داشت: «راهیان نور علاوه بر اینکه یک حرکت بزرگ فرهنگی ‌است، فرصتی ‌است تا مردم و جوانان با دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس نیز آشنا شوند.»

برچسب‌ها : 0 - ارتقای روحیه خودباوری و خودشناسی - راهيان نور

آمار بازدید       امروز: 544    ديروز: 736    اين ماه: 23680    تاکنون : 1222266