در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري مراسم جشن پاياني سال 96 مدرسه غير دولتي دخترانه هوشمند سما نور

کد خبر: 421 تاریخ انتشار: 1396/12/22 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال تحصیلی، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، مراسم جشن پاياني سال 96 مدرسه غير دولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور در فضاي صميمي با حضور دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، معلمان‏، دانش آموزان و اولیای آنان در سالن آمفي تئاتر واحد نور برگزار شد.

دکتر متولی با اشاره به اینکه تمامی انسانها باید زیبایی های خداوند متعال را ببینند و قدردان نعمت های الهی باشند، افزود: شکر مطلق آن است که انسان همواره به یاد خدا باشد و در همه حالات شکرگزار زیبایی ها و نعمت های خداوند باشد.

رئیس واحد نور با بیان اینکه اولین بحث در آموزش، مهارت های زندگی است، گفت: علم و دانش باید در خدمت انسان و نیازهای مردم باشد تا زندگی راحت به وجود بیاید. در واقع علم و دانش برای زندگی سعادتمندانه دنیوی و اخروی بشر است.

دکتر متولی تاکيد کرد: «وظیفه و رسالت آموزش و پرورش تربیت جوانانی عالم، متدین، متعهد و متخصص است که در راه توسعه و پیشرفت مادی و معنوی کشور گام بردارند. وظیفه معلمان تربیت و هدایت آنان در مسیر حق است.»

رئيس واحد نور با اشاره به اينکه معلمان بايد در دل دانش آموزان و در فضاي ذهن آنها يك حضور معنوي و هدايتگر و آرامش بخش داشته باشند، گفت: «معلم ركن اصلي آموزش و پرورش است و معلم با دانش و رفتار خود مي تواند بيشترين تاثير را بر شاگردان داشته باشد.»

وي گفت: «سرمایه هر کشوری برای توسعه همه جانبه و صحیح نیروی انسانی است، آموزش و پرورش بستر ساخت نیروی انسانی را فراهم می کند و در آموزش و پرورش فردای جوامع ساخته می شود.»

سپس پخش کلیپ، اجرای سرود، برگزاري مسابقه، اهدای لوح سپاس به مدیران و معلمان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

برچسب‌ها : جشن پاياني سال 96 سما - مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما نور - مهارت هاي زندگي و آموزش صحيح

آمار بازدید       امروز: 514    ديروز: 984    اين ماه: 514    تاکنون : 1309150