در سال جديد:

کد خبر: 423 تاریخ انتشار: 1397/1/20 نویسنده: نبی خلیلی
اولين نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در سال 1397 در سالن كنفرانس واحد برگزار گرديد.

‍ به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تبریک سال نو و با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ به نام «حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری را «بسیار حکیمانه» و در عین حال «فوق‌العاده هوشمندانه» خواند و گفت: «برای دست یابی به مطالبات مقام معظم رهبری و تحقق مناسب و مطلوب، لازم است همه مردم، مسئولین و ارگان ها فعالیت های خود را بر اصل تحقق وحدت با کاربست همدلی هماهنگ و تنظیم کنند.»
وی افزود: «حمایت از کالای ایرانی، حمایت از تولید کننده ایرانی و حمایت از اقتصاد ایرانی است و از این منظر و به فرموده مقام معظم رهبری همه آحاد جامعه از مسئولان گرفته تا مردم عادی مخاطب اصلی این پیام هستیم خصوصا مراکز علمی و آموزشی و دانشگاهها وظیفه دارند با بستر سازی و آموزش و اطلاع رسانی، در راستای تحقق شعار سال، گام های اساسی بردارند.»
رئيس واحد نور بيان کرد: « بزرگ‌ترین راهبرد برای حمایت از کالای ایرانی، افزایش کیفیت کالاها است. ما باید کیفیت تولید را بالا ببریم تا هم مردم و هم مسئولین به استفاده از کالای ایرانی تشویق شوند. مهمترین نکته برای تحقق شعار سال، افزایش کیفیت محصولات است.»

برچسب‌ها : سال حمايت از کااي ايراني - کارکنان و استادان - نشست صميمي

آمار بازدید       امروز: 479    ديروز: 1721    اين ماه: 2920    تاکنون : 1044901