اولين جلسه در سال97:

جلسه هيات رئيسه واحد نور در سال جديد برگزار شد

کد خبر: 424 تاریخ انتشار: 1397/1/20 نویسنده: نبی خلیلی
اولين جلسه هيات رئيسه واحد نور در سال 1397 در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روبط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي اظهار کرد: «تکریم ارباب رجوع و توجه به کیفیت بخشی آموزشی باید سرلوحه امور قرار گیرد.»

رئيس واحد نور در جلسه هيات رئيسه واحد نور به مناسبت شروع سال کاری 97 و آغاز سال نو با تبریک سال جدید از توجه ویژه به کسب درآمدهای غیرشهریه ای، تکریم ارباب رجوع و کیفیت بخشی آموزشی نام برد.

دکتر متولي در اين جلسه نگاه ویژه به درآمدهای غیر شهریه ای را از مهم ترین اولویت‌های کاری سال 97 عنوان کرد.

وی گفت: «سال جدید که به نام سال حمایت از کالای ایرانی از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده وظیفه خود و همه کارکنان و دانشجویان واحد نور میدانیم که با توجه ویژه به خرید کالای ایرانی نقش موثری در تحقق بخشی به شعار سال و توسعه اشتغال پایدار داشته باشند.»

برچسب‌ها : تکريم ارباب رجوع - جلسه هيات رئيسه - سال حمايت از کالاي ايراني

آمار بازدید       امروز: 481    ديروز: 1721    اين ماه: 2922    تاکنون : 1044903