پس از بازديد از حوزه هاي مختلف اداري:

بازدید سرزده رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از حوزه هاي مختلف دانشگاه

کد خبر: 425 تاریخ انتشار: 1397/1/20 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به صورت سرزده از حوزه هاي مختلف واحد نور بازديد كرد.

دكتر متولي به منظور بررسي عملكرد اين واحد دانشگاهي ضمن گفت و گو با مراجعان و كاركنان با حضور در قسمت هاي مختلف از جمله آموزش، امتحانات، دانشجويي، سايت،  مجموعه فرهنگي و ... از نزديك در جريان روند امور قرار گرفت.

در این بازدید چند ساعته، رئیس واحد نور از تمامی بخش های مختلف این واحد دانشگاهي بازديد و بر ارائه کامل خدمات به دانشجويان، پاسخگويي سريع، تكريم ارباب رجوع توسط كاركنان در سال جاری تاکید کرد.

دكتر متولي در این بازدید که معاونان و مديران، ايشان را همراهی می کردند، ضمن تبريك سال نو، بر لزوم ارتقاي كيفيت آموزشي و پژوهشي، كاهش وابستگي شهريه، تجاري سازي علمي با افزايش رابطه با صنعت و نيز تاسيس مركز رشد و شركت هاي دانش بنيان و سرمايه گذاري و نيز ارتقاي فرهنگي و رفاهي دانشجويان، استادان و كاركنان تاکید كرد.

دكتر متولي ابراز امیدواری کرد تا با همکاری كاركنان، استادان و رفع کمبود و نواقص احتمالی بتوانیم برای جذب دانشجو و رساندن این واحد دانشگاهی به جایگاه اصلی خود گام‌های موثرتری برداریم.

برچسب‌ها : بازديد سرزده - بررسي عملکرد دانشگاه - حوزه هاي مختلف اداري

آمار بازدید       امروز: 668    ديروز: 1502    اين ماه: 14578    تاکنون : 1323214